Eceko Kızlar acil yardımm Yenidoğan bebeğim var gaz sancısı var ve 2 gündür sürekli kusuyor emdiğini çıkarıyor bazen burnundan geliyor biraz önce felaket derecede kustu napmam lazım acil
asena9 Eceko sürekli kusuyosa doktora götürün bence reflüsü veya süt alerjisi vs olabilir mi diye düşündüm.benim kızımda kolikti kusardı ama sürekli değildi gazını çıkaramadığı için olduğunu düşünüyorum
ShutUp Eceko doktoruna mutlaka götür probiyotik ve ilaç verir muhtemelen onları kullan emzirdiğinde de hemen kaldırma yan yatır arkasına yastık koy ki dönemesin boğazında kalmasın
Eceko asena9 2 gündür çok huysuz gaz sancısından diye düşünüyorum o yüzden mi kusuyor acaba anlamadım ki ya çok moralim bozuldu
asena9 Eceko kuzum reflü varsa başını yukarda olacak sekilde yatır sürekli, beslendikten sonra mutlaka gazını çıkarın, sırt üstü yatmasın birde dikkatli olun geçici bi durum bu
Eceko minismom Tamam giderim peki reflü neden olur bi sakıncası olur mu ilk doğumum hiç tecrübem yok korkuyorum bir şey olacak diye
minismom Eceko midesiyle alakalı bi durum ben kızımda yasamadım ama kardesimin kızında vardı surekli kusuyodu aglıyodu meger reflusu varmıs yatarken kusmasına cok dikkat et daha yeni dogan oldugundan kusması bogabilir bile Allah korusun emiyomu mamamı yiyo
minismom Eceko ona gore damla falan veriyolar sanırım pek bi bilgimde yok ama uyurken cok dikkat et kusmasına bide reflu yatakları var