Gunes12345 Merhaba kızlar bugün indirdim uygulamayı ikinci bebek mujdesiyle tekrar bı gireyim napiyor nediyor millet dedim.9. haftadayim su iccem beş dakkaya cikariyorum.yokmu bunun bı çözümü .ilk gebelikte doğuma kadar kusmustum çok zordu.
ayseozbek Gunes12345 ahh canım bende ilk dogumumda doğurana kadar kustum. Simdi 8 haftalığız şimdide kusuyorum. Acile seruma gidiyorum. Bide dr prilam verdi o biraz iyi geliyor
Ecem_P Gunes12345 doktorunuzdan prizin ya da Prilam isteyin tamamen kesmiyor ama en azından yemek yiyecek kadar iyi gelmişti bana
2cocuk2kopek Gunes12345 doktoruna söyle canım Prilam verir gece yatmadan 2 adet içiyorsun gün boyu rahat geçiyor
Gunes12345 ayseozbek valla çok korkuyorum hadi ilkinde tektim hast.yatiyordum.doktorla cuma gel çocukla iki gün yat serum verelim diyor.bisey cignememekten çene kaslarımi hissetmiyorum.cikarmasi kolay şeyler yiyorum hep açık enerjim yok dediğin hap bulantı icinmj
ayseozbek Meral_63 benim ilk çocuğum kız. İkincinin cinsiyetini bilmiyoruz henüz. Ama 9 ay kusan arkadaşım da vardı erkekti. Bende 9 ay kustum kızım oldu. Bence cinsiyetle alakali değil kusmak
ayseozbek Gunes12345 evet bulantı icin prilam. Ayni seyleri yaşıyoruz.. Ayran ile tuzlu biseyler ye. Serumuda mutlaka al. Ilacini da yazdır muhakkak. Cok zor ilk çocuğum 6 yaşında çok zor..
Gunes12345 ayseozbek yazmıştı bana onu iae yaramıyor diye bırakmıştım yeniden basliyom ne zaman kactane iciyordunuz
ayseozbek Gunes12345 gece yatmadan 1 sabah 1 şeklinde içiyorum. Çok kötü hissediyorsam kendimi gece 2 içip yatıyorum
ayseozbek Gunes12345 çok zor bi durum bence önce bi acile gidin mutlaka kan idrar verin serumunuzu taktirin
Gunes12345 ayseozbek serum için yatış verelim dedi ama çocuğu bırakacak yeri anca hafta ortası bulabildim iki gün daha dayancam mecbur
ayseozbek Gunes12345 bana da yatis yapalım diyorlar ama ben suanlik serum verin ben çocuğumu kimseye birakamam diyip imza atıp çıkıyorum. Ama serumumu yapiyolar yani