Lolo21 Merhaba detaylı usg randevumı İptal edeceğim başakşehir Çam Sakura oradan randevu almak isteyip alamayan varsa yazsın ben iptal ettiğim gibi o randevu sayfasına girip alır ayın 23’ü
Lolo21 Bulamayan varsa yazsın ben iptal edeceğim o da direk girip alır saniyede almak için çok uğraştım aldım ama ben Cerrahpaşada yaptırdım oraya daha erken randevu buldum bunu iptal edeceğim
Lolo21 Uyarfatma ben yaptırdım randevum var iptal edeceğim almak isteyen ve alamayan varsa benim iptal ettiğimi direk alsın diye bekliyorum
Lolo21 Anonim3400 rica ederim çünkü bende çok çok zor buldum bulamayan biri varsa yardım etmek isterim
Hilalgc Ben orda detaylı yaptırmak istiyorum ama asla randevu bulamıyorum hep riskli gebeler için açılıyor detaylı yapılmamaktadır yazıyor randevularda siz nasıl buldunuz acab randevuyu
Lolo21 Hilalgc merhaba zaten riski gebelik yazanlardan alınıyor ben iptal edeceğim 23 Haziran saat 11 de randevum isterseniz ben iptal edince siz girip alın
Hilalgc Lolo21 emin misiniz riskli yazanlar detaylı yapıyor mu benim haftam küçük suan 14 haftalığım daha zamanı var teşekkür ederim
Lolo21 Hilalgc detaylı usg yaptırmak istiyosan 20 haftada sonra bu riskli gebelikten randevu al demek