Merveangel Kızlar birazdan doktora gidicem eşimi bekliyorum 22 haftaligim 3 gündür karnim sertti düzgün uykuda uyuyamiyordum bebek hareketleri hep asagida bugün de vajinaya dogru sızlama oluo geri gecio sanki hep tuvaletim varmis hissi verio 1 hafta sonraydı kontröl 2 gündür normaldir diye kendimi avutuyordum bugünde daha fazla sanki ins bisi yoktur 😔
Belinya Merveangel canım aynı soruyu azince bende sordum, benimde bebek vajinama doğru vuruyor ve çok rahatsız oluyorum, çok sızlama da oluyor ayrıca aynı seninki gibi.
Esba2019 Merveangel geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yoktur belki idrar yolları enfeksiyonu vardır korkma Allahın izniyle ilaçla geçer Bende yaşadım
Merveangel RdvnMlkn Belinya Esba2019 Kızlar doktordan şimdi geldim allaha şükür bebek çok iyi 6 gün önden gidiyor 540 gr olmuş doktorda büyük ihtimalle enfeksiyondan şüphelendi idrar testi istedi sonuç 2 saatte çıkar dediler eşim de hastaydi sabah saglik ocaginda yaptiririz diye beklemedik çok teşekkür ederim yardimci oldunuz bu arada cinsiyetimiz de kesinlesti bi erkek sonra kız denmisti kesin erkekmiş 🙂 ikinci oğlum geliyor❤❤❤😍
Merveangel Belinya RdvnMlkn Belinya doktordan gelince yazarım kızlar ins normaldir ne bilim 3 gündür gecmedi haftaya bugün detayli ultrasonum var beklicektim ama içim rahat etmiyor
Belinya RdvnMlkn ama git göster cnm ben geçende bu şikayetler gittim sizlama için, doktor kalsiyum vitaminlerini ihmal etme dedi o yüzden sızlama umursamiyirum ama bebeğim aşağıda oynaması kafamı karıştırıyor. Bu arada haftalarimiz da aynı
Merveangel Esba2019 annemi aramıştım oda öyle dedi cnm enfeksiyon vardır diye bebegimiz sağlıklı olsunda tek dilegimiz bu
Esba2019 Merveangel olur allah'ın izniyle kuzum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı
Esba2019 Merveangel gözün aydın canım çok sevindim Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍