Bulutlarda Cmleszr ilk fotoğraf kız ikinci erkek gibi kordon değilse ondan söylemedi herhalde hayırlısı olsun canım hakkında❤️ ama bana erkek gibi geldi☺️☺️
dolunaylodos Cmleszr ilk fotoğrafta kız gibi ama ikinci de erkek gibi hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o bence ama ben erkek hissettim
1122334455 Cmleszr benim de öyle bir resmim var bakın 17 de yüzde 90 kız diyip 24 te iki doktor erkek dedi kafalar karışık 🥴
Cmleszr Shr972 bende öyle tahmin ediyorum ama kızada benziyor sonrada erkekde olabilir bir iki haftaya söylerim deyince acabami dedim bende ☺️
Shr972 Cmleszr bizim de hâlâ belli değil cinsiyetimiz ben de sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 😊
Cmleszr Bulutlarda 11+4 de erkeğe benziyor dedi kesin değil tabi haftaya bakayım dedi bu gün de gittim kızada benziyor ama erkek de olabilir erkeğe de benziyor dedi en son 😂 2 haftaya netleşir dedi
Cmleszr dolunaylodos kız veya erkek önemli değil yeterki eli ayağı düzgün vaktinde saatinde hayırlı sağlıklı olarak gelsin başka bişey istemiyorum 🥰🤲