Nurellaaaaaaa1212 [silindi] ya da şu kadar para verdim diyen ? Öneri olarak değil ama her şeyin fiyatını gösteren. Mesela hamilesn diye kocanın eve aldığı meyveyi kendisine almıs gibi gösterip canım kocam diyenler 😂
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ bir antikacı olsam en nadide parçam sen olurdun 💕 eyle mütevazi eylee masum
KLORAKHANIM Nurellaaaaaaa1212 çok ama tahammül seviyemi zorlayan kesinlikle yavaş insanlar. Negatif, karamsar insan da sevmem
G12s_18 Nurellaaaaaaa1212 Sürekli kendini öven hep kendi dertlerinden bahseden iki yüzlü yalancı insanları sevmiyorum
Denizj Nurellaaaaaaa1212 ay bende sürekli sahip olduklarıyla övünen insanlardan nefret ederim buyumuz var şuyumuz var eşim şöyle babam şöyle..
crazyymom Nurellaaaaaaa1212 insanlara yapıp yapıp sonra sanki insanlar ona yapmış gibi mağdur edebiyatı yapıp aglayanlardan böyle cahil cuhelalardan nefret ederim ajnskaksmka
Denizj Nurellaaaaaaa1212 ndhdhdhhdhd bebeğim 90kg çok iyiydi bu. Kocasının mesleğini sürekli dillendirenlere değinmiyorum bile🤣