Nurellaaaaaaa1212 Ben başlıyorum Mütevazilikten uzak dünya kendi etrafında dönüyor zanneden insanları sevmiyorum. Dünyada birer toz tanesiyiz arkadaşlarrr gideceğimiz yer aynı
Hilalcanim Nurellaaaaaaa1212 hayatsız insanlardan nefret ederm arsız şuursuz insanlarr allahimm uzak durulacak tiplemesi 😀
Bulutlarda Nurellaaaaaaa1212 Her konu hakkında bilgisi varmış gibi her şeye yorum yapan her şeye karışan tiplerden nefret ederim keşke herkes kendi hayatına odaklansa 😩
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 ay o kadar haklısın ki bende sevmiyorum böyle insanları. Onun dışında en nefret ettiğim şeydir mağdur ayağına yatıp insanları parmağında oynatmaya çalışan sinsi insana asla tahammülüm yok. Gelinimiz öyleydi Allahın cezası ne çektik ondan 😂
betic Nurellaaaaaaa1212 sürekli magdur olan insanlardan NEFRET EDİYORUM ya her konuda hep bi acıklaması haklılık payı var esseklik ettim orda hata yaptım diyemeyen insanlar cok yoruyo ya. Kendi yarattıkları kaosun magduru tip 👎
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ ay bendeee lafı söyleyip söyleyip e ben ne dedim ki hakkımı helal etmiyorum diyen insan tipi
AnayimBenAna_ Hilalcanim anasının evinde çok şükür 😂 iki çocukla kumkuma gibi oturuyo anasıyla iki dul yaşıyorlar
Kvsr46kvsr Nurellaaaaaaa1212 yalan söyleyen insanlardan ve ilk tanıştığında herkesle mıç mıç olan cıvık insanlardan nefrett ederim