Deleted33000 Angel19 adet ağrısı gibi belimden giriyor ve kanama başladı şu an başka hastanede yatış verdiler sabah doktor bakacak
hllaltas25 Angel19 varrrr cumartesi tyt pazar ayt gireceğim 38. Haftaya giriyorum cumartesi 🤣 doktor kontrolüm var yarın soracağım girme derse yapacak bı şey yok girmem 😁
Merve-Beyto Angel19 bende ikizler burcu olmasın diye çok direndim ama çarşamba sabah doğumum var başaramadımmm😂 kardeşim ve babam ikizler huylarını hiç sevmiyorum
Angel19 Merve-Beyto olsun saglıkla kavuşun da gerisi önemli değilll . Ne güzel kavuşuyorsunuz yavrunuza 🥰her ikizler kötü olacak değil ya :)
Thetis Bu hafta finallerim var 19unda bitiyor 2 haftadır umarım bebiş finallere denk gelmez diyordum, şu 2 günüde atlatırsak sıkıntı yok 37+2 yim 😂
Angel19 EbSa ayyy Allah yardımcın olsun bacım 😂ikizler zor gerçekten inşallah yengeç olur Bebeklerimiz:) benim de bi oğlum var o da aslan burcu ama bi zor bi zorrrr burnumdan getiriyor eşim de ikizler bari bu yengeç olsun 😂
Angel19 milatlas13 ayy nasıl içten bi dua ettiyseniz artık duanız kabul olmuş 🥰inşallah bizim de öyle olur . O da mı ikizler aman Allahım bu ikizler aklımızı alıyor resmen 😂😂
milatlas13 Angel19 ay yok başak benim kociko.ağustosta doğumum.hatta tahmini doğum tarihi eşimin doğum günü görünüyor 😂ilk oğlum burcu hariç kocamın kopyası ikincisi de doğum tarihine kadar aynı olacak gibi duruyor 😂 nasıl bi aşkla sevdiysem öküzcüğüm adamı 😍
Deleted33000 Angel19 bilmiyorum sanırım ilk gittiğim doktor alttan baktığı için oldu çünkü bende rahimde et beni gibi bişey vardi
hllaltas25 Angel19 ya kendini iyi hissedersen guvenirsen girebilirsin bir sorun görünmüyor dedi tırsıyorum 3 er saat nasıl oturcam 🤣🤣🤣🤣
Deleted33000 Angel19 yok ne olduğunu bilmediler bı polip dediler bı et beni dediler kesin bı tanı yok yani
19Kubra03 betic Bunu yazmaya gelmiştim 😅 Burçlara pek takıntılı değilim fakat 2 yengem de ikizler burcu ve onlar yüzünden burçlara inanır hale geldim. Bebeğim de İnşallah ikizler burcu olmaz dedikçe başıma gelecek diye korkuyorum 😅
byk0606 Angel19 35+6yım bende. Atlatmayı istediğim gündeyim şükür😂 bugünde doğurmayayım da ne zaman olursa olsun diyodum hep. Bugün temizlik ve hazırlıkların son günü çok şükür😂
MinikBrokoli byk0606 aynı zamandayız 😂 bende bir an önce sağlıkla kavuşmak istiyorum ağırlaştım iyice 37 de doğurmak istiyorum 🙏🏻🙏🏻
Songulblt Angel19 evım tadılata verılcek daha çocuğuma bır zıbın bıle alamadım tadilata ayak altında dolanmasın diye su tadılat burar evımı temızlesem hazırlığımı yapsam da gelse düye bakıyorum
Angel19 Deleted33000 bende de vardı birkaç tane siğil gibi et beni gibi hpv virüsü dediler asit kullandım düştüler
AdaEcem Angel19 benm de ilk 2 doğum(kızlarım) 38 haftayı tamamladıktan sonra oldu. 20 temmuz geçerse her an doğabilir(oğlum) diyorum. Şu an 34 haftann günleri sayıyorum. 13 Temmuz sınavım var 37 haftalık sınava gireceğim o hafta umarım rahat olur. Göbeğim de baskı var ağrı yapıyor uzun süre oturamiyorm 🥹 Allah yardım etsin bize 🤲
Angel19 AdaEcem amin inşallah sizde sınavınızı en rahat ve güzel bir şekilde atlatırsınız 🙏hayırlısıyla ve sağlıkla doğuralım inşallah 🥰