edaddk redflowers 37+1 im arabası beşiği ana kucağı dışında alışveriş bile yapmadım çok geç kaldım farkındayım ama yarın alıcam yıkarım kıyafetlerinide hemen
redflowers QueenMommy geç hazırlamak daha mi iyi acaba bende haziran bitsin hazırlarım diye düşünüyorum aslında 😀
QueenMommy redflowers Benm 2. Gebeliğim herşey aklımda ilkde 35 haftalıkken hazırlamıstım bunda acele etmiyorum tecrübeliyim çokta erken hazırlamayın bncw
NoName_ redflowers sağlık ocağındaki ebe 30dan sonra doğum her an beklenir demişti 30da hazır olsun arabada veya evde kapıya yakın bırak demişti 29 olduk inşallah vaktinde gelsin hazırlamadım annem daha var diyor 35den sonra inşallah 🙈
Nurkry Kızlar neler koyuyorsunuz hastane çantasına ben 25 haftalığım alışverişe yeni yeni başlıyorum nelerden başlayım hastane çantasında neler olacak tecrübesizim
5134 NoName_ Evet kardeşim insan ağırlaştımı zor oluyor tabi yardımcı olacak varsa sorun değil tek siz yapacaksanız zor oluyor ☺️
redflowers Nur_kybs benimde var birazcık yıkayıp ütülemediğim tulumlar zıbınlar hastane çıkışını geç sipariş verdim onu yıkadım bugun çarşamba da ütülerim hazırlarım çantayı sanırım 😂
Bahar0993 34-35 hafta civarında yıkadım ütüledim her şeyi 37 haftamdayım daha çantayı yeni yaptım tam anlamıyla bitmiş değil