demom Arkadaşlar merhaba üstteki Birgebeningünlüğü aşağıda ki laboquick hangisi doğru sonuç verdi sizce aynı anda yaptım
Petunyaela demom ben laboquick kullanıyorum diğerini bilmiyorum karşulaştırma yapamam ama laboquick bende doğru sonuç veriyor.
NoName_ demom bende bir gebenin günlüğünü kullanmıştım diğer markayı bilemiyorum yumurtlama görüp hastanede hiç kontrol ettirmedim o yüzden 100/100 doğru sonuç diyemiyorum ben bu testlerle hamile kalmadım 😊ama zaten ikisi de yumurtlama değil
BsBrc demom kesinlikle bir gebenin günlüğü.. ikisini de kullandım ama bir gebenin günlüğündeki testler tam gününü tutuyo kan tahlilleriyle tescillendi bu durum☺️
demom NoName_ yok yok değil daha var belli ki 2 aydır bir bir gebeningünlüğünü kullanıyordum pikte görüyorum ama tutmadı nasip… bu ay da farklı marka alıp deneyeyim dedim bakalım nasip
demom BsBrc ooooo tüüüügggg bende 2 aydır onla denedim hep yumurtlama çatlama vs gördüm hep ama tutmadı bide. Şansımı başka markayla deneyeyim dedim anaaam şans işte
NoName_ demom 1 seneye yakın kullandım arada ara verdim ama 1 sene kullandım yumurtlama çatlama gördüm ama nasip hiçbir test kullanmadığımda oldu darısı size inşallah
seymaa2 demom bende bir gebenin günlüğü kaset test olandan kullandım. Yumurtlamayı gördüm sonrası çatlama, değerlendirdim 6 haftalık hamileyim
tahamommy demom ikiside aynı şuanda zaten ama bende ince olandan kullanmıştım daha hassas oluyor onlar
minikari demom hamile olduğumu beklenen adet tarihimden 3 gün önce laboquick ile öğrendim hatta test yanlış sanıp eşimde bile denedim doğru sonuç verdi bende her zaman 😍🥹
demom minikari yaaaaa eşinde mi denedin çok yaşa emi ☺️ maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
minikari demom testleri netten alınca bozuk sandım 🤭 çünkü inanamadım hamile olduğuma o ay beklentim yoktu çünkü eşime bile denedim testler güvenliymiş 🥹 sana da hayırlı olsun canım Benim Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin 🫶🏼🌸🤲🏻
demom minikari bunlar ovülasyon testi bitanem hcg değil 🥲 ağzından bal damlıyor ama. İnşaaaallaaah dua et bana ne. Olur