Mukaddes55 Kizlar biraz kasilmam vardi doktora gittik tahlillerde nst de bi sorun cikmadi ama fitil progestan verdi bu haftalarda kullanan varmi bi sorun olur mu ya benim bildigim ilk jaftalarda cok kullanilan bi ilac bu
redflowers Mukaddes55 34. Haftadayım hala kullanıyorum 22. Haftada rahim ağzı ölçüm sınırdaydı 37. Haftada bırakıcaz ilacı günde 1 tane fıtıl olarak kullanıyorum
Parlalina Mukaddes55 hamileliğimin en başından beri kullanıyorum. Günde 2 kez fitil olarak. 34+1 im 37+4 de doğum nasipse o güne kadar da kullanmaya devam
miniminibebek Mukaddes55 gebeliği ilk öğrendiğimden beri kullanıyorum günde 2 defa fitil olarak 34+3 olduk hala devam ediyorum Dr 35 te keseriz demişti ama ben 36 bitene kadar kullanmak istiyorum ağızdan alınca yan etkisi çok fazla ve benım tansiyonum normalde düşük seyrettiği için vajinal kullan dedi Dr um
Mukaddes55 redflowers benim iste rahme baskilama var uzun yol gittim bayramda ondan sonra oldu acilden verdiler ilacida ne kadar kullanicami bilgilendirmediler
redflowers Mukaddes55 onu doktorun karar verir canım benimde aşırı bel ağrım vardı ilaci almadan önce ölüyordum ağrıdan o derece ama çok şükür ilaci aldıktan 1 gün sonra bitti bel ağrılarım akıntım oluyo evet oda ilaç fazlasını atıyormuş normalmiş
redflowers Mukaddes55 sen doktorun dediğine bak hangisini söyledi sana fitil dediyse o yazıyı aldırış etme ben koydurmadım o yazıyı ilaçlara eczaneue söyledim
Mukaddes55 miniminibebek resmini paylastigim ilac mi sizin kide hem agiz yoluyla hemde vajinadan mi aliniyor bu ilac anlamadm bisey
miniminibebek Mukaddes55 evet benım ki de ondan hem ağızdan hem de vajinal(alttan )kullanılabiliyor kapsül şeklinde zaten alttan kullanınca da eriyor hatta bi kısmı akıntı şeklinde dışarıya akıyor alttan kullanacaksanız ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat ayağa kalkmayın ilacı ortak parmağınızla en derine itin
Mukaddes55 miniminibebek doktor fitil olarak yaxiyorum dedi ozaman ustundeki yaziyi dikkate almiym vajinadan kullanicagim
miniminibebek Mukaddes55 fitil olarak yazıyorum dediyse vajinadan kullanın dediğim gibi en az yarım saat ayağa kalkmayın ben gece yatmadan önce kullanıyorum bi de sabaha doğru lavaboya gidip gelince kullanıyorum
hazaalozmenn Benim ilk ayda kanamam olmuştu düşük riski vardı doktor bana da verdi bittikten sonra tekrar gittim ve bir daha yazmadı ama gerçekten bende çok uyku yapıyordu o fitil
ValideSultan Mukaddes55 ben 30 dan sonra kullandım ilk hafta erken doğum riski için. Rahat ol hiç bir şey olmuyor