Merveee11223 Bat 12 haziran en son adet 17 mayıs 29 yumurtlama 31 catlama 11 haziran 10.86 beta 15 haziran 38.28
Burcak61 Merveee11223 değersiniz de artış var 2 gün sonra teker verip o şekilde araya bir 4-6 gün atıp verebilirsiniz ben de 47 ile öğrendim sonra 196 sonra araya gün atmıştı sağlık ocağı 6. Hafta da gittin doktora kese ve bebek görmüştüm 7. Hafta da kalp atışı şu an 18+4 üm hayırlısıyla gelsin bebeğiniz
momofmychildren Merveee11223 yaklaşık iki katı artışı olmuş ama bir kez daha kan verin aynı yerde iki katı artış varsa sağlıklı gebeliktir
Beyzanrcnp Merveee11223 canım gidersen doktora 2 günde bir kan isterler zaten en az %60 artması gerekiyormuş kimyasal gebelik olmaması için bende 43 öğrendim 2 günde bir kan verdik bebeği görene kadar istersen kan ver istersen haftaya pazartesi git o zamana kadar bebek gösterir zaten kendini
Filize Merveee11223 bence vermelisin ben ilk gittim 87.4 çıktı 2 gün sonra gittim 219.5 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar ver dedi verdim ve hayal kırıklığı yaşadım bir tanım keşke vermeseydim diyor çünkü 225 çıktı sadece 6 rakam artmıştı dünde kahverengi lekelenmem oldu herkes dış gebelik olabilir diyor bugün tekrar gidicem doktora
Filize Merveee11223 inşAllah iki gündür ruh gibi geziyorum annelerimiz eskiden hiç baktırmıyordu ne güzel bizim psikolojimizi bozuyor bunlar
Merveee11223 Filize evet bizler en ufak şeyde stres oluyoruz ustune çok düşüyoruz benim bir kaybimda var endiselenmeden duramıyorum ama bu sefer duracağım herseyin hayırlısı ne yaparsak yapalım bu dünyada rızkı yoksa elimizden birsey gelmez Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin🤲
2baby1mom__ Açıkçası ben burda öğrendim resmen 2 günde bı bakılması gerektiğini Felan teste pozitif gördükten sonra 7-8 haftalık olmasını bekleyip direkt doktora gittim iki gebeliğimdede hiç sitrese girmedim böylelikle
Merveee11223 2baby1mom__ bende öyle yapmayı düşünüyorum düşük degerle öğrendim artışı da gördüm inşallah sağlıklıdır 🥰🤲🤲
Merveee11223 Beyzanrcnp ben de bi kez daha kan veririm sonrasinda 6 7 haftalikken doktora çıkarım o zaman belli olur