DogaMom Smyr_97 tansiyonun 12 üzerine çıkmaması bekleniyor. Belki gebeliğin ilerleyen haftalarında farklı bir bölüme yönlendirebilirler.
Smyr_97 Ben şu an 6+2′deyim hamileliğin öğrendiğimden beri 12.7 13 8 öyle gidiyor sağlık ocağındaki ebe çok yükselmemesi gerekiyor yoksa anne ve bebege zararli dedi acile gittim oradakiler de biz bisey yapamayiz 14/9 olursa yuksek dedi
Seymanur_ts Şuan 13+3 deyim 2 haftadır falan sürekli tansiyonum düşün 6-4 tansiyonu gördüm bi baş ağrısi halsizlikle birlikte
Ayseguls_baby Seymanur_ts merhaba benim de tansiyonum düşük 8-5 normalim doktoruma danıştım düşük tansiyondan korkma bizim için yüksek tansiyon önemli dedi. Tansiyonumu iyice düşürecek yiyeceklerden kaçınıyorum düzenli gidiyor benimki
Seymanur_ts Ayseguls_baby bu sıcaklarda daha da dikkat etmek lazım daha bi fazla düşüyor geçen gün gün boyu 4 bardak tuzlu ayran içtim akşamına tansiyonum haala düşüktü
Ayseguls_baby Seymanur_ts tabi güneşte çıkma dışarı canım ben dikkat ediyorum bir de limonlu su, sarımsak bunlar düşürüyor dikkat et bunlara. Sabah aç karnına su içmekte benim tansiyonumu düşürüyor. benim annem 15 senedir tansiyon hastası olduğu için konuya hakimim.
Ayseguls_baby Seymanur_ts yanında tuzlu kraker bulundur canım dışarı çıkarken benim yanımda hep atıştırmalık bulunur. Şeker çikolata da olur. Uzun süreli aç kalmamaya dikkat etmek lazım, aç kalmakta tansiyonu düşürüyor
Seymanur_ts Ayseguls_baby 13 haftalık oldum ama bu miğde bulantısından canım hiç bir şey istemiyor zorla yiyorum
Ayseguls_baby Seymanur_ts bende 12 haftalığım canım kuru şeyler istiyor yağ kokusundan tiksiniyorum ama yemek yemeğe çalışıyorum bebeğin gelişimi için.. uzun süreli aç kalıyorsan tansiyon düşme sebebi odur canım ben öğün atlasam elim ayağım titriyor anlıyorum tansiyonum düşecek hemen yiyorum birşeyler
Smyr_97 Keske benimde tansiyonum dusse hamile kalmadan once hic tansiyonum cikmazdi hamile kalinca birden çıkmaya basladi simdide dusuremiyorum