Deniz3536 Kızlar bugün hastaneye kontrole geldim 3cm acılma var dediler. Ağrım yok suan. Doktorlar yatış vercez. Doğum olcak dediler. Normal mi sezaryen mı bilmiyorum daha. Bana dualarını edin.
Seymanur_ts Deniz3536 şükretmelisin ben çok fazla sancım vardı gittim 1 cm drdi akşama kadar bekledim doğuruyorum sandım akşam bi gittim 3cm dediler ertesi gün doğurdum 🤦🏻♀️
Oykulum-61 Deniz3536 bende bu şekilde 3 cm denilmişti yatışım yapılmıştı 3de kontrole gitmiştim sonra 6da sancılar başladı 12de de doğum oldu doktorunuz az çok gidişatı anlıyor ve yatış yapıyor yoksa eve gidin derdi
Esra1004 Deniz3536 açılmanızın durumuna göre olabilir kimisinde kolay hızlı oluyor kimisinin saatler sürüyor gün bile geçebiliyor açılmanıza bağlı
Mavisannexl Deniz3536 Ben ilk gebeligimde emin olamadım suyum geldi sanıp gittim 3 cm acilmam vardi yatış verdiler akşama doğru suni sancı taktılar acilmam yavaş yavaş ilerledi gece doğurmuştum suni ile kendi açılmani ilerletebilirler aksi bi durum olmadıkça sezaryen doğuma almazlar
Sumeyye_28 Ben de bugün kontrole gittim 3 cm açılma var dedi ama eve geldim ağrım olmadığı için bilemedim o yüzden
Mavisannexl Sumeyye_28 sıcak suya oturma yaparak ve squat ile acilmanizi ilerletebilirsiniz evde olup belli noktaya kadar evde gelmeniz daha iyi ben ilk gebeligimde suyum geldi sanıp gittim 3 cm acilma vardı sudan emin olamayıp yatirmislardi 3de yattım 5de suni sanciya başladılar gece 2.45de doğum olmuştu şuan 40+0′ım bekliyorum hala bakalım tık yok daha
Meltemkelesk Aslında daha beklenebilecek durumdaysa, aciliyeti yoksa beklenebilir. Eve geçerseniz kasilmalar başlayınca daha rahat geçirirsiniz süreci. Tüm kasilmayi, sancıyı hastanede geçirmek daha zor oluyor
Sumeyye_28 Mavisannexl bende tam 39 um bebeğin durumu iyi olunca doktor birkaç gün daha bekleyelim dedi evde her şeyi yapıyorum bakalım ne zaman gelmek isterse
Mavisannexl Deniz3536 neye göre alttan baktılar acaba merak ettim gecen hafta 39dum sadece ultrasonla baktılar da fark ediyor demek ki
Meryeminannesi20 Deniz3536 3 cm ile günlerce dolaşan var sancınız yoksa haftanızda çok ileride değilse (40+0 gibi) yerinizde olsam yatışı kabul etmezdim kendi sancınız yoksa suni verirler gerek varmı bukadar heyecana olmadımı bu sefer anneye panik yaptırıp sezeryan diyorlar felan yani iki kere düşünün eviniz en rahat yer sancınızı beklemek için( eğer riskiniz tansiyonunuz vs yoksa)
Esay01 Deniz3536 3 cm açılmaya 1 hafta durdugumu biliyorum doğumum baslamamisti 1 hafta sonra baslamisti özel Bi durum yoksa evine git sancıni evinde çek hastanede süreç daha zor oluyor
Deniz3536 Mavisannexl ultasyonda baktı. Sanırsam bişey gördü. Alttan baktı 3cm acılma dedi. Şimdi nts deyim. Biraz dan yatırcak. Zamanın gelmiş. Dedi. Okadar heycan var bazen nedediklerini karıştırıyorm.
Oykulum-61 Deniz3536 ne sıkıntınız var bişey olmaz inşallah korkmayın ama hastanede olmak daha iyi siz doğuma odaklanın herşey güzel olur 😊