Habibekara 40+1 olduk kız bebek erken gelir derler nazlı çıktı bizimki. Gece ara ara regl ağrılarım oldu fakat düzenli değil .Bugün muayenem var suni ile başlatmayı teklif edebilir iri bebek diyorlar sizce ne yapmalıyım ya çok kararsız kaldım
Mavisannexl Habibekara 40+0 bizim kizinda niyeti yok henüz Dün nişanım geldi ama tık yok henüz bakalım
arwen1 Habibekara biz de 40+1 iz erkek bebek her gün bugün doğacak mı acaba diye strese girmekten yoruldum.😕
Habibekara @arwen1 kaka yapma riski başlayacağı için endişeleniyorum yoksa kendi sancımızı beklemek tabiki iyi . Sağlıklı kolay doğumlarımız olur inşallah
Petek35Ozcan Habibekara ben kızımı 41.haftada doğurdum oglum da 40+3😬 gerçekten 40. Haftadan sonra zaman hiç geçmiyor gibi
ay_naber_ayol 39+3 bekliyoruz ama beklerken neler yapmak lazım tam bilmiyorum da yer sildim bi arkadaşımın tavsiyesi ile bir odanın yarısını anca yapabildim çok zordu 😂
Habibekara @arwen1 açıklık muayenesi yaparken kanama olduğu farkedildi açılma kanaması olabilirmiş 2-3 cm kadar açılmam varmış nst sancı çıktı eve geldim akşam gel tekrar açıklığa bakılsın dedi sancım sıklaşınca gitcem bakalım geliyor sanırım bizim kız
arwen1 Habibekara hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah. Allah bir avazda kurtarsın darısı bana🥲dua et bu gece bir şeyler olsun😅
Habibekara @Petek35Ozcan bide sürekli çevrenin ne zaman doğuracaksın baskısı mahvediyor zamanını bekliyor bebişler sağlıkla doğsunlar inşallah
Petek35Ozcan Habibekara aynen öyle ya son haftada uyandığım anda ev halkı bir şey var mi yok mu derlerdi benimde sinirim bozulurdu he varda sizden saklıyorum derdim 😐 bir an önce zaten sağ salim doğurmak istersin olmayınca da stres full zaten bi de baskı 😒🤦♀️
nurtnyldz 40+2 benim kızım da doğmuyor 41 e kadar bekleyeceklerini gelmezse suni ile başlatacaklarını söylediler bir umut hala kendi gelsin diye bekliyorum 😢
Habibekara @arwen1 inşallah seninde kendi doğal sancılarınla kolay kısa süren bi doğumun olur . Allah bi avazda kurtarır inşallah