ppmerlina Kızlar merhaba popoda çıkan basur’a (me.meye) ne iyi gelir biliyor musunuz? Ve neden olur bileniniz var mı?
Nazsuuu ppmerlina 7 buçuk aydır böyleyim doğumdan sonra oldu doktor bol su yeşillik ve ılık suya otur dedi hiç birini yapmadım bolca su içtim oda bazen geçiriyor krem ve verdiği surupta bı işe yaramadi
Zeynep0742 ppmerlina 29 .haftaligim bende de oluyor.peçete veya pamuğa zeytin yağı döküp koyuyorum iyi geliyor. Günde bı kere değil ama . Malum gebelikten dolayı hep tuvalete gidiyoruz her gittiğimde yeniliyorum pamuğu bı süre sonra düzeliyor.
[silindi] Sabah sabah basur memesi görmeye hiç hazır değildim ya ehsjdjdlfl üstte kalsın bari çiçeğim hehdhshhs
ppmerlina [silindi] ya djsjsjdjkdjdjdkdkd Aşkım sabah popomda ağrıyla uyandım popomda me"me çıktığını fark ettim napıyım zordayım 🤣🤣🤣🤣🤣
Hashasim2020 Ben ilk hamileliğimde çıktı asko doktora söyledim hamilelikte oluyor normal dedi, doğum yapalı 5 sene oldu ama hala beraber yaşıyoruz 😂 benimki ağrısız sadece afedersin çok ıkınırsam kanama oluyor🥲
ppmerlina Nazsuuu hangi kremi vermişti hatırlıyor musun bitanem? Ben şu an gebelikten ötürü ılık suya oturamam ama bol su ve yeşillik tüketebilirim ama bence yine de geçen bir şey değil, bende minicik vardı zaten seneler öncesinden. Geçen bir şey değil ya
Habibe08 ppmerlina aynen bolca sür üstüne koy hatta varsa bi havluda koy onun üstüne sıcak kalsın ayaklarını da sıcak tut bide oraya sıcak su sürme sakın soğuk suyla yıka sıcağı sadece ayaklarına koy
Nazsuuu ppmerlina kremi bulurum da gebelikte kullanılmaz çünkü çok az bişi alıp sürüyorsn buda baş ağrısı ve baş dönmesi yapiyor ismide anrectayms
Herseydenbiktim ppmerlina Teyzem zamanında ilk çocuğundan itibaren çıkmıştı ondan biliyorum ama ne yapsa geçmemişti, umarım canini acıtmaz ve doğal yollarla da olsa gecer 🥺