Esen50 Gebeliği öğrendikten sonra hemen sağlık ocağına mı gitmeliyiz? Ne kadar kan alıyorlar ne kadar sürede çıkıyor bilgisi olan var mı?
2Princess1Mom Esen50 İdrarda pozitif gördükten sonra gittim kan tahlili verdim. O da pozitif olunca ebe bebeği görüp, kalp atışını duyunca tekrar gelmemi istedi o zaman gittim gebelik kaydı açıldı.
asafmom-22 Esen50 İkinci gebeliğimde sağlık ocağına kanda vermedim tahlil yaptırmadım, hastane kayıtlarımdan görüp beni çağırdılar 12. Hafta falandı zaten tansiyon kilo vs bakıyorlar ekstra birşey yok
Srfblt Esen50 reglim gecikti sonra evde test yaptım pozitif çıktı, emin olmak için kendim sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım beta hcg de hamile olduğum ortaya çıkınca zaten gebelik izlenimi için hemen kaydımı yaptılar orda :)
yabna ben idrar testi yaptım ertesi gün sağlık ocağına gittim kan verdim tüm değerlerime baktılar gebelik kaydı açtılar
Esen50 yabna bende idrar testi yaptım da özelde muayene oluyorum. Bir sürü test istediler sağlık ocağında yaptırsam aynı test değil mi zaten boşa para vermek istemiyorum
yabna Esen50 aynen zaten bende. öyle yaptım özele gitmeden sağlık ocağında tüm değerlerime baktırdım doktorda öyle kontrol etti ne gerek var özelde yaptırmaya
Srfblt Esen50 canım ben devlet takipliyim ilk hamilelik için gittiğimde baya bir tahlil yapıyorlar yalan olmasın 7 tane miydi 9 tane mi neydi tüp vardı benim elimde bir de idrar tahlili yaptırmıştım.aynılarını yapıcaklardır bence özelde de
Esen50 Esen50 bana özelden kan testi istediler de neden özelde yaptırayım ki sağlık ocağı yapsın diyorum haksız mıyım kızlar ya
duygubinayys1 Esen50 bende 7 haftalık hamileyim özele muayene oluyorum ama istenen tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum sağlık ocağında da gebelik kaydım var 🌸 e devlet üzerinden sonuçlarımı takip ediyor doktorum
NoName_ Esen50 idrarda öğrenince gidip sağlık ocağında kan vermiştim pozitif gördüm diyince bütün kan değerlerime bakmışlardı zaten 🤭
mrp2023 Esen50 kalp atışını duyuncada gidebilirsin çünkü tam haftamı sormuşlardı bana bilmiyordum kalp atışıyla öğrendim kayıt yaptılar
Almina09 Esen50 gebeysen hemen git kaydını açtır onlar kayıt yapıp izlenimde seni çağırıyorlar aşı kan idrar izlenimlerinde sana haber verecekler gecikme hiç sağlıkocağı önemli aşıları onlar yapıyorlar sna tabiki aşı yaptırma planların varsa kimisi aşı yaptırmıyor onun için söylüyorum