Ferise34 merhaba öncelikle 💕
5 haftalıkken gittim sadece kese göründü. Doktor 2 hafta sonra gel dedi fakat bu muayeneden 4 gün sonra kahverengi lekelenme gördüm. Ertesi gün doktora gıttim kese alanında bi kanama alanı gördü. Her türlü kanama lekelenme düşüğe yorulduğu için tıpta 10 gün kullanacağım bi progesteron ilacı verdi. (Dupbaston). İstirahat ve bol su günde 3 kere de bu ilacı kullanmamı söyledi. 10 gün boyunca sadece televizyon karşısında yatıp kalktım tuvalet ve yemek ihtiyacını min sürelerde tuttum. Ara lekelenme bi kere oldu o da nokta şeklindeydi. 10.gün sonunda doktora gittiğimde kalp atışı ve bebek göründü çok şükür. Doktor kesenin etrafındaki kanama alanının kaybolduğunu söyledi zaten vucüt o kanama alanındaki kanı akıtmak istemez içindeki demiri emmek istermiş. Yani baya değerli görürmüş.
Bu süreçte en pratik çorba gibi şeyleri pişirdim gerektiğinde tek çeşit yemek yiyerek geçirdim. Bu haftalarda beslenemiyorum gibi düşünmeyin.En önemlisi de stresin rahim tarafından hissedildiğiymiş yeri geliyor stresten adetimiz bile gecikiyor gülümseyin pozitif düşünmeye çalışın. Geçmez denilen vakit geçiyor inanın. Sevgiyle kalın.