etsizcigkofte Anniskoo0634 hayır tanımam etmem karıştırmış zaten öyle diyo kendisi de gülünecek ne var onu anlamadım insan kusura bakma der
Rabia_Han_Dikmen97 Anniskoo0634 çok ideal bi hafta ama bebek kendi istediği zamanda geliyor işte ilk oğlumu 39+0 doğum yaptım onda hiç yalancı sancı yaşamadım ama bu oğlum 28 haftadan beri yalancı sancılara boğdu beni artık ayırt edemem diye korkuyorum
hayalperest2310 Anniskoo0634 çok belli oluyor ilk gebeliğimde bende öyleydim şimdi tam tersi 😂tırsıyorum😂
etsizcigkofte Anniskoo0634 ben anlamadım bana niye boş laf atıp kavga etmeye çalışıyor bende sizin arkadaşınız benimle dalga geçiyor sandım bian
Deleted33000 Anniskoo0634 evet valla bende ozleyecek bı hamilelik yaşamadım bir an önce doğsa da sevsem oğluşumu diye bekliyorum onun kokusu almak istiyorum evimi yeniden bebek koksu alsın istiyorum ay duygulandım valla🥺🥺🥺
Deleted33000 Anniskoo0634 diğer iki çocuğum normaldi buda normal olacak şimdi geldim hastaneden nst de sancım çıktı çok fena zaten dünden beri sancı çekiyordum cuma tekrar çağırdı o zamana kadar dogurmazsam
busra05_ Anniskoo0634 sende saglıkla kavuş inşallah bebeğimm 🙏🏻💖 ay evet canım bır hafta önce baş aşağıydı 38. Haftamda hatta acıklık çatı muayenesi bıle oldum herşey yolundaydı su gelmesını beklıyoduk sonrakı hafta döndüüü