busra05_ Kızlar bebişim 24 gunluk dün gaz sancısından duramadı çıkaramıyoda doktorumız metsil ile biogaia verdi metsil sanki gece etki etti birazda olsa biogai az önce alabildim faydasını gören var mı?
Ozgemlym busra05_ kızım kolikti hem kabızlık hem gaz sorunumuz vardı biogaia ile çözdük bu gaz damlası değil canım bağırsak florası düzenleyici ve hergün aynı saatte vermelisin.
minimomy_ busra05_ bizde ile yaramamıştı nurse hurveys colex şurup kullanmıştım çok işime yaramıştı ikinci ye hamileyim yine gaz problemi olursa yine kullanırım
yarenatlas busra05_ merhaba bizim de kolik problemimiz var doktor metsil vermişti ama faydasını görmedik biogaia aldım ben de ikisini birlikte mi kullandınız yoksa birini mi
busra05_ Ozgemlym cok tesekkür ederim evet haklısın özür diliyorum doktorda bagırsak düzenleyici probiyotik demıstı:)) metsil ile birlikte verıcez inşallah guzel gelır bebişe gazdan duramıyo sıkıyo kendını hep toplanıyo ağrıdan
busra05_ yarenatlas merhaba evet ikisini bir kullanıyoruz faydası oldu bızede baska damla etkı etmıyor kaç doktora ne verdıyse tek bu ıkısını verınce rahatlıyor bıraz, sanırım bebekten bebege degısıyor
yarenatlas busra05_ ben de bugün ikisini birlikte vermeye başladım bakalım inşallah faydasını görürüz 🙏🏻 metsili günde 4 kez mi veriyorsunuz bir de kaçıncı günden sonra rahatlama başladı acaba
busra05_ yarenatlas gecmıs olsun şifa olsun bebege canım, gunde 8 damla verıyorum sabah öğle akşam 8 damla kuzum. Diğeride gunde 1 kez 5 damla verıyorum. Ertesı gune rahat sekılde kala yaptıgını gördüm onları verınce yapıyor ama vermeyınve huzursuzlanıyordu