Ipek0z Sysymom akıntı hiç yaşamadım. Kasık batması ile başladı sanki kas seyirmesi, iğne batması gibi his oluyordu. Sürekli bir uyku hali yorgunluk. Bir de lekelenme yaşamıştım
Rabiss006 Sysymom benim belirtim hiç bir belirtimin olmamasıydı regli gunum gelince karnım sızladı biraz o kadar 10 gun gecikince test yaptım 13700 cıktı değerim . Tavsiye ederim bedeninizi asla dinlemeyin hep yalancı belirtiler yasatıp heveslendiriyor . 2 yıl deneme sonucu tecrubeyle sabit
Melly2020 Sysymom Aşırı derecede göğüs ağrım vardı durduğum yerde nasıl acıyordu canım anlatamam aynı zamanda sanki regl olacakmış gibi kasıklarıma kramp giriyordu ve çok sık tuvalete gidiyordum. 5 gün gecikmeden sonra b hcg 1004 çıkmıştı 🥲
Ceylnnn Busranur_mnts ayy inşallah canım yerleşme knaması falan oldu mu bi de elimde innovita ve awox var hangisini yapsam çıkar ki
Bbydust Sysymom benim belirti olarak akıntım olmadı hamileliğin ilerleyen haftalarında baya bi oldu herkesin olacak diye bi şey yok inşallah tutunmuştur bebişiniz
Ggxx Sysymom akıntı, yorgunluk ve adet olacakmışta olamamış hissi dışında (kasıkta ağrı ve göğüste hassasiyet) ilk etapta bişey olmadı. Daha sonra kabızlık, gaz, mide bulantısı takip etti.
minikari Sysymom canım ben de hiç akıntı yoktu hala yok benim belirtilerim aynı regl belirtilerimdi yani ben regl oldum olcam sanıyordum regl olmadan önce ne belirti yaşadıysam hepsi aynıydı beklenen regl tarihimden 3 gün önce öğrendim tesadüfen test yaprak evde ve sonraki hafta gece ani üşütme titreme falan olmuştu ben de farklı olarak aşırı üşümüştüm sıcakta
T-159 Sysymom kasık agirisi bide bende boğazdan gelen mentol Bi tat vardı tarif edilemez birsey yani dedim kesin hamileyim 😀 öyle de oldu yani test yaptım adete 6 gün varken silik cizgi gördüm canım
Momyyssss Sysymom bende bugün öğrendim hamile olduğumu iki gecedir geceleri uyanıp bir baskı oluyor karın altımda zor yetiştim tuvalete 😂
ayseekprr Sysymom benim 6 yıl önceki ilk gebeliğim planlı olduğu için evlendikten 2 ay sonra başladık 4.ayda hamileydim regl tarihime bir kaç gün kala test yaparak öğrenmiştim. Şimdi ikinciye hamileyim sürpriz bir gebelik 6 yıldır hiç korunmuyorduk olmaz diye düşünmeye başlamıştık o yüzden hiç aklımda yoktu inanılmaz uyku isteği duyuyordum bulantı hissi regl sancısına bağlı kasık ağrısı ve regl haftasındaki göğüs ağrısı vardı. Hatta okula gidip geliyorum diye yorgunluktan uyku yaptı sanıyordum kasıklarım ve göğsümde o yüzden ağrıyor diye düşündüm. Klasik bir iki gün gecikince bol ilişki yaptık uyarılsın bir an önce regl olayım diye. 5 gün gecikince testte ve akşamına kanda öğrendik
ayseekprr Sysymom bununla birlikte test yapacağım gün de dahil 20 dk lık yola giderken bile küçük tuvaletimi tutamıyordum sanki üşütmüşüm gibi sürekli idrara çıkıyordum
Mtt34 Sysymom mide bulantısı oldu bende ilk o zaman anladım,birde hafif kahve leke geldi bir parmak kadar olmayan
Ayseatsiz1 Hiç bulantısı olmayıp acıkanların çok uyuyanların bebeklerinin cinsiyeti genellikle erkek mi
Sysymom Elifinizz5461 üzüldüm canım inşallah en yakın zaman gebelik haberini alırsınız sağlıklı rahat hamilelik geçirirsiniz 🙏