Gulay01 Sezeryan ameliyatından sonra depend külot mu almalı yoksa büyğk pedlerden mi kimisi mutlaka alınmalı cok rahat oluyor diyor kimisi dikişleri kapatıp hava aldırmıyor diyor bende kararsız kaldım
Yalinn8 Gulay01 herkes o kadar depend i onerdi ki ben de ondan aldim, kullanisli gibi gorunuyor, bakalimm
Dmlaysun Gulay01 vala canım onları doktor cıkartıyo benım doktorum ılk gun taktım sabah pansuman yaparken normal pede gecebılırsın dedı zaten cokta kanamam olmadı orkıd daha rahat ya ben orkıd kulancam ama ılk ıkı uc tane cantanda olsun amelıyattan cıkarken
NBB Ben 33+2 haftalık hamileyim bebek biraz fazla aşağı inmiş galiba mesaneme baskı yapıyor o yüzden istemsiz olarak idrar kendiliğinden geliyor bu yüzden depend kullanıyorum çok memnunum ya o olmazsa ne yapardım bilmiyorum çünkü pedden taşıyor bu bez şeklinde olduğu için kullanımı çok kolay ♥️
Mevadad Normal doğum yağtım ilk 4-5 günde 1,5 paket bitirdim. Akıntı çok oluyor. Şimdi normal pede geçtim dikişlerim düşmeye başladı. Alakası varmısır bilmiyorum ama rahat. Çünkü ince ince sürekli akıyor. Ben 2 gün yataktan çıkmafım çok zpr kalkıyordum ped olsa sızardı değiştiremesiğim için. 167 boy doğum sonrası 55-60 kg idim L kullandım Pahalı gelenler bebek bezini kenarlarından yırtıp kullanabiliyor. Aklınızda olsun