Tuba3560 Gulu123 evet öyleymiş bende okudum inşallah normal bi durumdur şuanlık tekrarı olmado inşallah da olmaz
Gulu123 Tuba3560 Bende 1gün aşırı kanama oldu sonra kahverengi akinti oldu bitdi dahada gelmedj. InwAllah sendede gelmez canim. Saglikla kucagina alrsz🤲
Tuba3560 tubbis normalde bende hemen giderdim ama şuan işteyim çok yoğun bi kanama gibi değildi ve tekrarı olmadı ama olursa gidicem hemen
[silindi] Gulu123 regle iki gün kala bir anda fosh diye kahverengi kanama yaşadım adet oldum sandım hemen kan verdim 253 geldi beta bu yerleşme kanaması olabilir mi? Beta yükselmiş ama yerleşmeden sonra beta yükselmiyor mu
Gulu123 [silindi] regle 2gun kalmis lekelenme yasamisinizsa gec dollenme olmus sizde. Sag salim basa vurun inwAllah🫠🫠💋💋🤲🤲
3_bebelianne Tuba3560 evet doktora git gebelikte kahverengi kan rengi her türlü akıntıda doktora gidilmesi lazım ilaç yazıyor o ilaç geçiriyor merak etme
Karumrysa 4 gün önce bende kahverengi leke geldi bugün doktora gittim kese yanı kanama var dedi yatış verdi donaxly verdi etkili olur mu
Karumrysa Tuba3560 sürekli değil 4 gün önce bir geldi sonra gelmedi tutunma kanaması sandım doktor da bugün tutunma kanaması değil dedi kese yanı kanama var dedi
3_bebelianne Tuba3560 9haftada bir kez geldiğinde acile gittim ben oda ilaç yazdı kadın doğum doktorumu arayıp progestan sonrası ertesi gün kontrole gittim tutunma değil düşük dedi bana direkt ama geçti sağlıkla doğum yaptım
SancarMom Tuba3560 Yerleşme kanaması olabilir 12 haftaya kadar bendede olmuştu. Hatta adet oluyorum sanmıştım bu kanamalar yüzünden hamileliğimi anlamadım gittiğimde 6 haftalıktı bebeğim ama sen yinede bi kontrole git hem bebişin kalp atışını duyarsın 😍
Karumrysa 3_bebelianne ben çok tedirgin oldum büyük risk dedi ama progestan vermedi bana donaxly verdi
3_bebelianne Karumrysa doktor bilir işini belki farklı bir durumdur sizin sağlıkla gelsin bebiş bende korktum çok ama geçti korkma bak 27aylık oldu benim oğlum🌸
Brna-34 Tuba3560 doktora görünmeniz de fayda var ilaç verir benimde o şekilde oldu ilaç verdi ve geçti