Cicekliannee Bat a 5 gün var. Birkaç gündür ilk gebeliğimi öğrendiğim belirtiler yaşamıştım ama bu sabah işe gitmeden yaptığım test bu sekilde. Acaba 5 güne kadar değişiklik olur mu bilemedim elimde 3 tane awox kaldı
Edizhr Cicekliannee şuan maalesef gözükmüyor canım ama sen 2 gün bekle tekrar sabah yine ilk idrarla yap varsa kesin belli olur Allah’ın izniyle
1oglanannesi Cicekliannee daha çok erken kendinizi strese sokmayin reglinizi bekleyip neden cizgi aramak yerine …eyer varsa kırmızı cizgiyle ögrenmiyesinizki 😁sabırlı olun derim
Cicekliannee Edizhr evet kesin negatif. Ay nedense yıllardır istiyormuş gibş bir üzüldüm 😅 ama daha adet olmadım dediğiniz gibi 2 gün sonra yeniden deneyeyim
Cicekliannee Slmcnmyeniben aaa gerçekten mii. Ya nedense olmuş gibi hissediyorum ben de ama ben pek göremedim 🥲
Cicekliannee Slmcnmyeniben Bu da 1 saat sonraki haliii Ay hadi inşallah yaparım yeniden elimde test var 😅
Slmcnmyeniben Cicekliannee canım bunda da çok silik görüyorum eğer yanılmıyorsam reglin gecikti mi yada kaç gün var
Cicekliannee Slmcnmyeniben regl tarihimi tam bilmiyorum çünkü bende pcos var. 27 Mayıs sattı. 7 8 haziran pik gördüm. İlk kez bu ay denedik ona müteakip takip ediyorum
Cicekliannee Hizliveofkeli yaa gerçekten mii. 4 5 kez yaptım test ilk kez bugün çizgi görür gibi oldum
Cicekliannee Ask45 ya bu 4. 5. Testim. İlk kez çizgi görür gibi oldum ya da baka baka öyle geliyot artık bana 😂
Slmcnmyeniben Cicekliannee bende 7-8 Haziran yumurtlama diye tahmin ediyorum akıntım falan vardı 9 Haziran değerlendirdik testi yarın yapmayı düşünüyorum
Hizliveofkeli Cicekliannee bana öyle geldi. Tabi kesinleşmeden ümitlenmeyin lütfen çok net bir çizgi yok sonradan üzülmenizi istemem 🌸
Cicekliannee Moz awox diye biraz güvendim ama :(( bir de diğerlerinde hiç bu hayali çizgi bile yoktu ama tabii kısmet 🤲🤲
Moz Cicekliannee ben d eçok övüldüğü için Awox aldım ama bakalım bat 25 inşallah mutlu eder beni Awox