Ezgi3545 Kızlar iyi bir doktor bulamadım henüz takviye konusunda çok bilgisizim ve sadece folik asit kullanıyorum regenesis max. Askımda içinde ufak destekler de var ama yeterli değil. Siz neler kullandınız veya kullanıyorsunuz??
Zehra-1995 Kan değerlerime baktı hoca eksik olan ne varsa yazdı kullan dedi. Demir, d vitamini, omega3, b 12 Folikasiti bıraktırdı 13 üç haftadan sonra Bi de magnezyum takviyeyi verdi ona henüz başlamadım
Ezgi3545 Zehra-1995 işte magnezyum şart mı acaba mesela. Folik asite devam etmenin bi zararı var mı acaba
Zehra-1995 Ezgi3545 zarar mı bilemiyorum ama demek ki gerek duyulmuyor. Yani zaten gebeliğin başında kullanıyoruz artık takviyelere daha çok ihtiyaç duyuluyor .. magnezyum genelde 6 aydan sonra kullanılıyor diye duydum kramplar artış gösterdiği için o yüzden bende iki ay sonra başlamak istedim
Zeynzeyn @Ezgi3545 bende 14 haftalık hamileyim Folik asit bıraktık demir ilacı kullanıyorum ve omega. Tabi önerdiği omegayı bulamadık eczanelerde sipariş verdik ona başlayacağım inşallah.
Zeynzeyn @Ezgi3545 magnezyum için erken dedi daha doğrusu bende bacağa vuran bel ağrısı vardı acaba kalsiyum magnezyum eksikliği mi dedim erken onun için dedi
Zeynzeyn @Ezgi3545 önerdiği omega easy mom bakın isterseniz içinde d vitamini de vardı yanlış hatırlamıyorsam