Kanatlarimruhumda benım ılk kızım 5 di ılk kızımda sabah 7 de nst ıcın randavum vardı o gun gece 4 de sancım baslamış ben anlamadım ılk yalancı sancı sandım uyudum hastane ıcın uyandıgımızda baktım devam edıyor dk tuttuk ıkıncıde aynı sekılde sabah 9 da nst ıcın randavum vardı gece 12 oldu esım kızım uyudu bende bu wc gıdeyım yatayım dedım kendı kendıme tuvalete gıttım geldım yataga yattım bır anda ılık bır su aktı hemen esımı kaldırdım annemi aradım annem arabayla 15 dk uzaklıkta babamda yan kapı komşum annemde aslında komşumdu ıste boşanınca annem taşındı bu evı babama bıraktı. Esımde dedıkı sımdı cocuk uyuyor cocugu al anneme gotur derken bu perişan olur babanı cagırayım bızım evde dursun cocukda uyur dedı. Babamı kaldırdık kızımın yanında babam durdu öğlene doğru kızımı ablam aldı . Benım doğum yaptıgım hastanede normal ücretsiz odalar da vardı gorus saatı baba ve cocuk ıcın sabah 8 den aksama kadar açıktı ama eşinde gece yanında kalmak ıstıyorsa geceliği 86 euro eşin ve cocukların varsa onlar da kalsın ıstıyorsan buyuk aıle odası da gecelıgı 170 euroydu. Ben aıle odası kıralamayı hep dusundum hamılık boyunca hep oyle konuşmuştuk ama kızım bır anda kusmaya baslamıştı hastalandı benım doğum yaptıgım ılk gun ve hasta olunca da sureklı babasını ve benı ıstedı yanında eşimi de kızımın yanına yolladım onunla dursun dıye yanımıza da gelemedı bebege bulaşır dıye korktum. Yanı 3 gun normal odada bebegımle kaldım . Bazen planladıgımız şeyler tutmuyor ama sağlık olsun dıyorum. O donemde aklım hep kızımdaydı onu cok ozluyordum 2 ıncı gunu esıme kızımı getır yanıma dedım hatta onu alıp hastanenın bahçesine cıktım doya doya sevdım gercekten hastaneye gıttıgınde bır anne sureklı arkada bıraktıgı cocugunu dusunuyor bende ustune bıde hastalık eklenınce cok daha düşünüp uzulmuştüm