Momyyssss kızlar benim testim bu şekilde çıktı adetim gelmedi bugün heyecandan uyuyamadım kan testi vermeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin inşallah vardır bebiş
Edizhr Momyyssss ayy ilk öğrendiğim zamana gittim şuan seninle bende öyleydim Allah’ım heyecandan 1 saatlik uyku ile duruyordum kan verdim aralıklı beta yükseliyor mu diye sonuçlar çıkana kadar her gece sabahliyordum şimdi 26+3 olduk elhamdülillah inşallah rabbim gönlüne göre versin canım
35slmn Test negatif ise sonradan pozitif çıkabilir.. ama pozitif ise zaten pozitiftir 😉Rabbim hayırla kucağına almayı nasip ersin sağlıkla 🤲🏻bende 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu 🫶🏻
Momyyssss 35slmn testim baya belli çizgisi adetim de gelmedi ama yanlış çıkabilir diyorlar burda da korktum
Momyyssss Bizim burda hastane hizmeti sıfır Malesef kızlar yarın öğlen çıkar dediler bende daha erken çıkmaz mı dedim 3 buçuk gibi belki çıkar dediler sinir oldum ya
Momyyssss yarensl Bursa’da yaşıyorum anneme geldim burda kan belli olsun orada özele gidicem direk eşimle eşime kesin sonuç söylemek için kan testi yaptırdım