MujganisMom Lolainci Öyle ta ama ben bu moralsizlikle gidip bir de kan vermek istemiyorum yok çünkü adet de olmuyorum bilmiyorum ya ne düşüneceğimi şaşırdım. Umarım siz güzel haberlerle sonuçlanırsınız. 🧡
Pofidik123_ Lolainci ben ilk hamileliğimde yaşamadım lekelenme bunda yaşadım adet olucam zannettim ama önce şunu söyliyim en son ki adetimde benimde böyle çok az pıhtı şeklinde koyu kahve biraz kırmızı gibi 2 gün falan sürdü bitti normalde düzenli gününde 5-6 gün adet olurum sonra bende bi şüphelendim test yaptım bişey çıkmadı bekledim baya sonraki adet tarihim 21 mayıstı işte 23. Mayısta çok hafif böyle damla şeklinde peçeteye geldi bidaha görmedim iki gün sonra tekrar aynı şekilde oda kahve pembe rengi arası bişey akıntı gibi oda damla şeklinde geldi silince peçeteye adet günümde lekelenme yaşadım resmen
MujganisMom Lolainci Biraz daha bekleyim öyle vereyim diyorum yoksa böyle gecikmeler normal değil ya. 🤷🏻♀️😕
Sert1110 Nazsuuu benim de regl günüm bugün dün erken gebelik yaptım çıkmadı bebe time markası acaba sonradan çıkar mı migren atağı geçiriyorum ilaç kullanmam gerekiyor ama emin olmadan da kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım olsa çikmaz mıydı ki
Sert1110 Nazsuuu bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ocak ayında bi kimyasal geçirmiştim o yüzden acele de etmek istemiyorum
Demem Lolainci adet günümüzden saymaya başlarsanız 21 gün itibariyle görebilirsiniz sonucu demişti bir doktor, ya da birleşme sonrası 10 gün geçmeli
Sultansultis eğer yumurtlama takibi yapıyorsan 11 gün sonra test yapmaya başlayabilirsin ben 11. günde pozitif görmüştüm erken gebelik testinde silik çizgiyle, adet tarihime daha 3-4 gün vardı