flybrs Emooss izmiryolu doğum ücreti zaten 2500₺ indirim olmamış bence ama diğer hastanede yaptıysa orası biraz daha fazla
Deniz7 Emooss alattinin ücreti pahali die biliorum nurettin kendi dr oldugumdan 2500 gecmiyor ücret sadece ozel oda sormustum ek 450 mis ama gerek yok odalar zaten tek kisilik..
flybrs Deniz7 alattin kaçar gibi özel muayenesi olanlar hastane hariç ücret alıyorlar. hastanedeki bir doktora giderseniz vermiyorsunuz. biz hastaneye 2500₺ + doktora 1000₺ vereceğiz. ama sevgide bir doktora gitseydik doktor için vermeyecektk
Emooss Deniz7 sezeryan ya belden uyustururlar gorursun duyarsin herseyi bebegin sesini duyunca rahatlarsin ozaman☺
Deniz7 Emooss iste mide sorunum ve panik atarim var cok korkuyorum bi de kanka kaybı cok olurmu ondan tirsiom acikcasi..
Deniz7 Emooss korkumu biliyor ama bu kadar konusmadim pazartesi ameliyata girince solucem sakinleştirici falan verirlerse cok iyi olacak yada tam uyuturlarsa ne bilim psikolojik heralde..
Cennetkokulumeleklerinannesi Ben o hastanede 2 tane sezeryan doğum yaptım Alaattin kaçarın hastası olarak şimdi yine orada olacak nasipse ben çok memnun kaldım ama doktorda çok önemli alaaatin beyde hiç bir sorun yaşamadım
Deniz7 Cennetkokulumeleklerinannesi peki sezeryan dogum kac dk sürüyor ve hemşireleri ve anesticileri nasil o konuda bilgi verir misiniz..
Cennetkokulumeleklerinannesi Deniz7 en fazla 20 dakika yarım saat içinde odanda oluyorsun ben hep belden uyuşturmalı oldum çok iyiydi ama ilk olan bütündü onu sevmedim hiç zor oldu
Deniz7 Cennetkokulumeleklerinannesi bakalim ins yarin bende heyecanima yenik düşmeden atlatirim cok saolun kizlar..