Zehrostan Anneler her şey güzel ilerliyor maşallah ama sanki hamile değilmişim gibi ilkim olacak Allahın izniyle ama belirti falan hiç yaşamadım nerdeyse, bazen ses ver annecim diyorum sizde mi böylesiniz😂
Esma006 Zehrostan bende öyleydim ne mide bulantısı ne iştahsızlık maşallah diyim tiksinme vs hiçbirşey olmadı hanile degildimm gibi son ayimdayim ama kendimi kaldıramıyorum 🤣
Kanatlarimruhumda Zehrostan yatın kalkın şükredin 😂 inşallah benim de öyle olur 2. Ye hamileyim. İlki berbattı ilk 3 ay.
Kukoss Zehrostan ay bu ben yaa 11. Haftaya gidiyoruz ama harekette hissetmedigim icin oksayip bi konusuyorum sanki cevap vercek hehdhd bulanti yok oyle aserdim dedigim bisey yok, buyume agrisi denen agri kasikta olunca farkediyorum burdaymis😂😂oda olmayinca bu cocuk nerde diyorum hahshd
1Nihan Zehrostan benimde bugün 10. Haftam 5.5 yaşında bi kızım var onda 5 ay bulantı kusma 9 ay tansiyon problemi vs mahvoldum ama bu gebeliğimde doğru düzgün bi belirtim yok sadece 1 hafta kadar bulantım oldu öncesinde de 2 kayıp 1 kimyasal yaşadığım için bazen korkuyorum ama doktor da keyfini çıkart diyor şüpheliyim yani hep ☺️
umutlubekleyiss Zehrostan bence doğru bende oğlumda çok rahattım ve hemen hemen erkek be bile hamile anneler de aynı rahatlıkta geçiriyor ama etrafımda ne kadar kız bebişe hamile anne varsa zor geçiyordu gebelikleri
bahar-34 Zehrostan benim arkadaşım erkek doğurdu ama mide bulantısı vardı komşumuz kız doğurdu onda çok rahattı bence bünyeden bünyeye değişiyor
Kanatlarimruhumda Zehrostan benim de erkek bulantıdan 4 ay kalkamadım . Çok o cinsiyetle alakalı @ideğil bence
hamisayse 24+4 um erkek mide bulantısı olmadı ama yanmalar kasılmalar ağrılar berbat bisey bel ağrısı ömrümde bu kadar çekmedim biran önce doğurup kurtulmak istiyorum kızımdada 5 ay mide bulantısından göz açamadım ağrılarım yoktu
Ozgemlym Zehrostan maşşallah arkadaşım böyle geçsin inşallah 😊 11+5 mide bulantısı her kokudan tiksinme halsizlik kızımda mide bulantısı 9 ay vardı ama halsizlik yoktu 39 haftaya kadar koşturdum çalıştım son 1 hafta kv geldi otur artık kızım dedi. Ama bunda halsizlik tavan işe gidesim yok zaten kendi işim evden yürütmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. 9 ay yatcam galiba 😂
[silindi] Bende öyleydim hiç bir belirtim olmadı hareketlerini hissedene kadar hamile olduğumu kanıksamadım hareketlerini hissetmeye başlayınca hah tamam ben hamileyim dedim 25+3 teyiz
Fyz123456 Zehrostan benimde bugün 10.haftam sadece çok sık acıkıyorum ne kusma ne bulantı yok çok şükür. Sadece hep bi halsizlik var o kadar