Merveebuluttt Ben böyle bir sancı görmedim demekki her. Hamilelik bir olmuyormuş bu hamileliğimde su içsem karnım davul gibi oluyor sabahları iniyor karnım birde afedersiniz gaz sorunu yaşıyorum sizlerde böyleymisiniz doktorunuz verdiği bir ilaç öneri varmı
asyamooms Merveebuluttt vallahi 34haftalığız en başından beri gaz problemim var 🥺bi çözümü yok sanırım varsa bi bilgim yok
Merveebuluttt asyamooms ayy ne zor bir durum değil mi bazen sancı sanıp hastaneye Başvurmak istiyorum hayırlısıyla doğuralım inşallah 🙏
Emine_56 MinikBrokoli keşke salınsa bazen oradan oraya oradan oraya oluyor yolunu mu şaşırıyor ne çıkmak bilmiyor sadece ağrı yapıyor çıkana kadar can cıkıcak gibi oluyor vallahi bende 😂😂🙈🙈
Emine_56 27 haftadayım bazen o kadar ağrı yapıyor ki karın alt kısmına doğuruyorum sanıyorum yada bebiş vuruyor sanıyorum korkutuyor bir de erken riskimiz var sizde de orada mı oluyor ağrı acaba
Merveebuluttt Emine_56 Emine_56 bende 26 +1 aynen öyle oluyor bir baskı oluyor anlatamam demmekki normal ekstra olarak mide yanması ekşimesin başladı bende nedir bu çektiğimiz😂
Emine_56 Doktoruma da sordum normal dedi ama insanı çok korkutuyor ya sağlıkla zamanında kucağınıza alalım inşallah 😍