Otuzarti3 Kızlar ben az önce ultrason resmine bakarken fark ettim de işaretlediğim yer bacak arası mı bebeğin? Bana mı öyle geliyor yoksa
tahamommy Otuzarti3 o işaretlediğin yer bacakları bence evet ama arkasını dönmüş o sanki popişi gözüküyor ama cinsiyeti gözükmez ben öyle düşünüyorum
Otuzarti3 tahamommy İşte bende öyle gördüm poposu ve bacağı ve arkası dönük bacak arası var ama karartili zaten doktor da görmedi soylemedi
tahamommy Otuzarti3 😅 devlette bana cinsiyeti 18. Haftada bile söyleyemediler bacım ya 🥲 asistanlar vardı ya onların tecrübesizliği ya da cihazların kötülüğü bilmiyorum da Haftada özele gitmiştim hd görüyosun herşeyini yani bi kere özele gidilmeli
Otuzarti3 tahamommy Ben yaklaşık 1 buçuk aydır ailemin yanındayım evime gidince ilk işim zaten bir özele görünmek olacak
Otuzarti3 tahamommy Valla Bir kızım bir oğlum var şimdi buda ikinci evliliğimden olacak ne olursa baş üstüne bende ikiside var ama eşim kız istiyor bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak :)
tahamommy Otuzarti3 ikisini de tatmışsıın bu sefer de eşinin istediği olsun 🌸 sağlıklı olsun en önemlisi