rabiayy Kızlar bazıları emzik kullanımının iyi olmadığını söylüyor. Kullanılmalı mı? Kullanılacaksa, ne zaman başlanması uygun ve emzik neden gerekli? Aydınlatabilir misiniz ilk gebeliğim
Tugcemiss- rabiayy gece uykusu icin gecerli valla oglum gece surekli emiyordu 11 ayina kadar da devam etti emzik niyetine kullaniyordu beni acliktan degil. Gogsum acik uyuyordum mecburiyetten
Kevsssim rabiayy bende 24 günlük anneyim kızıma ikinci hafta falan emzik vermeye başladık uyurken emmiyor beni öyle memede durmak isteyip rahatsız da etmiyordu hiç ama gündüzleri uyumadığı zamanlarda sebepsiz bir şekilde aşırı ağlıyor uykuya dalamıyor o zamanlarda verince biraz rahatladım
Kkardelenn1 rabiayy bende arada kalanlardanım ama bilinçli kullandıktan sonra verebiliriz bence ben emzirdikten sonra uykuya geçişlerde vermeyi düşünüyorum duruma göre gurbetteyim tekim biraz faydası olur belki
betullale rabiayy bence bebeğiniz tutarsa emzik vermelisiniz ani bebek ölümlerine de engel oluyormuş emzik . Birde emme refleksini de güçlendiriyor