burcu_tokgz Temmuz anniişleri ne durumdasınız 🥰🥰 aşırı hareketli bir haftadayız biz bebiş baş aşağı pozisyonda ama eli ayağı asla durmuyor sizler ne durumdasınız
nnisanannesiii burcu_tokgz 35+1 yarın kontrol günü sezaryen olacak doktor belki tarih verebilir ikinci gebelik cokk heyecanlıyım kıpır kıpır bir kızım olacak inşallah Rabbim hepimizi sağlıkla kavustursun🌷💖 senin doğum şeklin belli mi canım ? 🍬
2Princess1Mom burcu_tokgz 35+1 2 gündür inanılmaz hareketli. Çok canımı acıtıyor. Çok emin değilim ama sanırım yalancı sancım da oluyor. Yarın kontrolümüz. Sezaryen günümüzü alacağız inşallah. 😊
burcu_tokgz nnisanannesiii benim şuan vajinal doğum için bir problem olmadığını söylemişti ama kan sulandırıcı kullanıyorum haftaya onu kesince bi değişiklik olur mu bilmiyorum 🤷🏻♀️ Allah bebişinize sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin 🌸🙏
burcu_tokgz 2Princess1Mom sağlıklı kavuşmalarınız olsun 🌸❤️ bende çok fazla baskı hissetmeye başladım vajina da ara ara altıma kaçıramacakmış hissi yaşıyorum nedense 🤣🤣🤣
Minnakpopus burcu_tokgz evet kesinlikle..gebeliğim boyunca sadece 3 kere gittim kontrole ama 32 den sonra 2 kere nst ye girdim doktoruma ağlayarak gittim canımı çok acıtıyor tekmeleri rahmime baskı yapıyır bu cocuk heran cıkacak gibi normalmi diye🫣😂
burcu_tokgz Minnakpopus aaaaa nasıl 3 kez 😁😁 elimden gelse ya doktoru eve getircem ya ben kapısında yatıcam 🤣🤣🤣
Esra11_10 burcu_tokgz evet 35 hafta 2 günlük amin inşallah sizde değişik hissediyorum nasıl olacak acaba 😊❤️
Aysakyld 34+5 çok hareketli benim oğluşumda yalancı sancı çeke çeke mahvoldum sertleşmesi de cabası yalancı sancılar nst de çıkıyor. Yerimiz de darmış onedenle biraz fazla acı çekiyorum 🥹🥲
Minnakpopus burcu_tokgz evet hiç gitmedim hemen hemen 🫣 ama son 2 haftada imanım gevredi anshsjwj😂😂😂 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ya. Ben yüzünü de hiç göremedim ya çok merak ediyorum 🫣
Mervepppp 35+2 günlüğüme oğluş yerinde durmuyor 😌😌 vitaminlere devammmm 🥲Vajinal baskı çok fazla arada kitlenip yürüyemez oluyorum. Göğüs kafesi ağrım var. Ara sıra gelen kasılmalar mevcut