Yetersukrbck_0618 33 haftalık hamileyim sabahdan beri dişimin ağrısı geçmedi çekilmesi lazım ama çekilmiyor hamilelik ten dolayı dayanamıyorum artık aşırı derecede ağrı var zonkluyor napmam lazım bilmiyorum ne yapsam geçer nolur yardım 🙏
anneoluyorum1212 Yetersukrbck_0618 hemen bir diş aciline girip antibiyotik yazarlar kullanırsın. 3 güne geçer ağrısı yoksa geçmez çok geçmiş olsun.
gg12 Yetersukrbck_0618 tuzlu suyla gargara yapmayı denesen bendede aynı durum var genelde geceleri uyutmuyor tuzlu suyla gargara yapıyorum rahatlatıyor birazda olsa
Elif_su4 Yetersukrbck_0618 aşkım geçmiş olsun karanfil koy ,sarımsak rendeleyip koy,sarımsak başta yakıyor ama ağrıyor ciddi şekilde kesiyor, yap bana dua edeceksin
QueenMommy Yetersukrbck_0618 Sana tek önerebileceğim paradontax kırmızı diş macununu sıklıkla dişini fırcalaman bende diş ağrısı çekiyorum 37. Haftamdayım her ağrıdıgında bunu kullanıyorum geçiyor
ipekoktamis Antibiyotik içmeden geçmez gecelere göre de antibiyotik var saglik ocağında yazdır 3 saatte Bi parol iç canim çok zor dis ağrısı bende yaşadım tek çözüm bu
Yetersukrbck_0618 Elif_su4 teşekkür ederim yorumunu görmedim ağrıdan uyuya kalmışım bugün kesinlikle deneyecegim🙏
minikmucizemm__ Yetersukrbck_0618 benim de çok dişim ağrıyordu çürümüş ve hatta çürüdü için kırılmış delinmişti ben memleketteydim o esnada benim kız kardeşim doğal ürünlerle besleniyor doğal ürünler falan kullanıyor bana evvaheden karanfil kremi biraz verdi yanağında dişinin ağrıdigi kısma sür dedi ben o karanfil kremini sürdüm ve bir daha hiç dişim ağrımadı bir saat içinde zaten kesti aşırı güzel bir şey yani başım ağrıyor sürüyorum dizlerim ağrıyor sürüyorum sırtım ağrıyor sürüyorum eşimde de kullanıyorum Allah nasip ederse bebeğim doğarsa ona da kullanacağım inşallah
Yetersukrbck_0618 minikmucizemm__ çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden🙏 Karanfil yağı duydum bende o da işe yarar mı acaba bilmiyorum
minikmucizemm__ Yetersukrbck_0618 alıyorsan evvahe sitesi var ne istersen doğal olarak orda bulabilirsin bende dogalcı bir insan değildim hatta işe yarayacağını bile düşünmedim o kadar çaresizdim ki mecbur kaldım kullandım ve gerçekten hiç pişman değilim asla yanımdan ayırmıyorum fiyatları da öyle çok pahalı değil tabii kullanıp kullanmamak alıp almamak size kalmış ben sadece tavsiye veriyorum rica ederim umarım dişin iyileşir 🙏🏻❤️
Elif3419 Yetersukrbck_0618 antibiyotiksiz asla geçmiyor maalesef bu aylarda kullanılabilir mi bilmiyorum ama hemen gidin diş doktoruna hamile olduğunuz için alırlar rica edersniz umarım kullanabilirsiniz yoksa baya zor bende çok çektim daha yeni geçmeye başladı zeytin koyup ısırıyordum 5 dakkada bir nerdeyse dişimi fırçalıyordum dursun diye çıldırıyor insan
Yetersukrbck_0618 Elif3419 kesinlikle öldüm öldüm dirildim sanki yok böyle bi ağrı gece daha da şiddetleniyor doktora gittim fakat ilaç yazmadı😕
[silindi] Yetersukrbck_0618 bugün ben de gittim doktorum Penisilin grubu antibiyotik alabilirsin diyince diş doktoru augmentin yazdı bakalım inşallah geçer duvalara kafa atıcam yoksa
yildizkaradag Yetersukrbck_0618 çok geçmiş olsun, bir pamuğa karanfili ezip zeytinyağına batırıp ısırabilirsiniz. Geçirmese bile ağrınızı ciddi oranda hafifletecektir.🌸
Yetersukrbck_0618 [silindi] hiçbir ilaç alamadan eve geri döndüm o ağrıyı 3 gün çektim acıdan ağladığımı biliyorum ne yaptıysam geçiremedim sonradan kendiliğinden geçti uyumuşum zaten kalkınca bidaha hissetmedim inşallah bidahada ağrımaz Allah yardımcın olsun canım valla çok zor seni çok iyi anlıyorum🙏