Siyahbeyaz_ MujganisMom inan kzuum yalancı pozitif bile öyle moral bozuyo. Hani mesela negatifse en azından bidahaki ay denerim diyorsun. Yalancı poztifite seviniyosun ama kanda negatif. Rabbim tez zamanda nasip etsin.😊
MujganisMom Siyahbeyaz_ Amin inşallah çok teşekkür ederim belirsizlik o kadar kötü ki gerçekten şu bir senede beyin yaşım yaşlandı ya. 🤷🏻♀️😕
Mybody MujganisMom bende aynı durumdayım reglim 3 gün geçti gelen giden yok bu sabah test yaptım kocaman negatif gördüm mevsimsel geçişden dolayı da olabilir
MujganisMom Mybody Aynen valla her şey tepe taklak oldu. 😄 İşin şakası inşallah bir gün bizimde olacak ya inanıyorum ben ama merak da ediyorum ne zaman diye.
Mybody MujganisMom inşallah geç döllenmedir diye umuyorum öyleyse zaten 7 gün ile 14 gün normalmiş sonrasında testte belli olurmuş dye okudum artımed test yaptım
MujganisMom Hilaldmrci Amin Allah razı olsun güzel arkadaşım ama yine negatif gebelik testide ümidim kalmadı. 😕
MujganisMom Mybody Ya inşallah gönlümüzden hep sağlıkla kolaylıkla pozitifi görmek geçiyor ama korkuyorum yine olmadı diye ay valla kısır döngüdeyim öyle işte kafamda birsürü sorular var.
Mybody MujganisMom akışına bırak stres yapmamaya çalış o da etkiliyor olabilir yada kan ver netleştir
MujganisMom Mybody Evet öyle tabi hiç stresim yok aslında biliyor musun ama böyle olunca neden diyorum ya hayatım dört dörtlük giderken böyle şeyler neden oluyor diyorum.
MujganisMom Mybody Yaa olsun valla şuan adet olanlara bile hayran kalıyorum bana ne olduysa valla ikside yok.
Koc1106 MujganisMom ya 22 aralıkta adet oldum ama çok az çok çok az dedim herhalde üşüttüm o yüzden böyle 22 ocakta adet olmayınca gittim doktora 6 haftalık gebe imişim haberim yok:(
MujganisMom Koc1106 Aaa yerleşme kanamasıymış demek ki. Valla bende de öyle olsa keşke diyeceğim de hiçbir şey yok şuan giidp kan vermeye de korkuyorum inan ki. 😕
Koc1106 MujganisMom bence haftaya git korkma her şer de vardır hayır. Çok güzel duygu rabbim size de yaşattın size çok dua edeceğiö
MujganisMom Koc1106 Yaa Allah razı olsun bende size ederim çok çok inşallah hayırla sonuçlanır bakalım nasıl olacak. 🥺