asil15 Ya şöyle aslında benim kilo fazlalığım vardı yumurta tembelliği olmaya başlamış. Doktoruma da gittim sevdiğim bir doktordu. Seninki kiloya bağlı tembellik diyet yap üç ay sonra gel tekrar hormon testi yapalım dedi üç ay sonra gittim düzelmiş dedi. Sonra zaten mesela belli bir kilonun üstüne çıktığım zaman yine tekrarlıyordu düzensizlik yememe dikkat ediyordum hemen toparlıyordum tekrardan. Ve de yine iki ay öncesine kadar anormaldi adetim. Geçen ay eşimle birlikte diyete başladık ve bir adet oldum fazlasıyla geldi rahatladım yani bu ay yine öyle bir şey bekliyordum ama ne gelen var ne giden bende buna şaşırıyorum kilo alımım da yok veriyorum aksine. Boyum 1.68 kilom 94 şuan. Böyle söyleyince çok fazla gibi duruyor ama kemik yapım iri olduğundan dışardan baksan 80 gibi duruyorum. Hani biraz uzun oldu hakkını helal et bundan öncekilerde anlayabiliyordum diyordum yine düzensizlik başladı diye umursamıyordum ama şimdi niye böyle oldu kafama da takmıyorum yemin ederim akışına bıraktım şu kaç aydır ama böyle şeylerle de karşılaşınca niye ya diyorum düşünmeden günüm geçmeyecek mi. 🤦🏻♀️Ve de sorularının bazılarına da cevap vermeyi unutmuşum kendimi anlatmaktan yaşım 26 daha önce çocuğum olmadı hiç bir sene sekiz aydır deniyoruz henüz gebelik elde edemedim eşimde problem var.