Bade-33 sakın bak ne kendine zarar ver nede bebeğe o senin kanın canın sakın kıyma Allah’ın verdiği canı Allah alır , Sen o bebek için yaşayacaksın o senin umudun mucizen artık , Rabbim sevmedi kuluna dert vermezmiş ... Bak bende kaçarak evlendim ama ilk 4 haftam iğrenç geçti eşim bana karşı çok ilgisizdi çok pişmandım dedim ki yaşamama gerek yok hayat arkadaşımın ikinci yüzü varmış dedim , ve bebeğimize karşı isteksizdi. Bende herşeyden vazgeçtim 6 -7 haftalık ken intihar ettim ilaç içtim ama Allmayan allah almıyor , ve ben iki gün yoğun bakımda yattım. Hastaneden çıkınca dedim ki kendi kendime bebeğim benden vazgeçmiyorken ben neden ondan vazgeçeyim dedim , ve hep namaz kılmaya başladım Önce Rabbimden beni af etmesini istedim sonrada bebeğimin .. Ve eşimle sürekli tartışmalar yaşıyorduk .. şuan 14 haftalık hamileyim ve göbeğim hafif belirgenleşti eşimin bana iyi davrandığını hissettim ve bebeğimize de ilgisi daha çok arttığını görüyorum ... İnan zaman herşeyin ilacı ( dert etme dua et ) Rabbim sabır versin 🙏🙏🙏🙏