ginalinetti Hanımlar merhaba bugün kasılmalarım var diye acile gitmiştim Nst çektiler anlayan varsa yorumlayabilir mi Ara ara hafif sancı giriyor ama açılmam yokmuş bi de bebeğin pozisyonu Oblik pozisyondaymış. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Haftam 39+0
ginalinetti keyfimin-kahyasi-misin teşekkür ederim 🙏🏻 bebeğin duruşu çaprazmış. Kafası kanala doğru değil de kalçama doğru duruyormuş.
plajterligi ginalinetti bilgim yok ilk defa duydum, acilde bununla ilgili bilgilendirme yapmadılar mı
ginalinetti plajterligi hayır yapmadılar sadece çapraz durduğunu söylediler başka bir sorun göremediler. Kendi doktor kontrolüm 2 gün sonra orada danışacağım ama şimdiden merak ediyorum.
plajterligi ginalinetti 2.hamileliğim bu terimi yeni öğrendim🤷🏻♀️ belki anlık duruşu o şekildeydi öyle denk gelmiş olabilir mi🙄 sonuçta makat değil, acaba 2 gün boyunca kanala yönlenmesi için döndürme hareketleri yapsanız, kontrole gittiğiniz de doğum pozisyonu almış olabilir 🌸
ginalinetti plajterligi hiçbir fikrim yok gerçekten internette de pek bir şey bulamadım bununla ilgili. Ama bilmiyorum 39+0 oldum ve bu tarihten sonra kanala yerleşir mi içime bir şüphe düştü açıkçası :( Doktora danışmadan hareket vs yapıp yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Çünkü bununla ilgili bir egzersiz vs de bulamadım hep makat gelişle ilgili bilgilendirmeler var bu durumla ilgili yok 😕
Belligiorno @ginalinetti doğumunuz nasıl oldu? Döndü mü bebişiniz. 32. Haftada oblik duruyordu. 35 te gittim bu hafta transverse duruyor yani tam yan duruşta. Doktorum 37 de durumu netleşir artık sezaryen planlayabiliriz dedi. Hep normal doğum diye düşünmüştük.
ginalinetti Belligiorno 39+2’de normal pozisyonunu aldı. 39+6’da da çok kolay bir vajinal doğumla kucağıma aldım kızımı çok şükür. Darısı size inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz 🙏🏻
ginalinetti Belligiorno bu arada riskli olabilir diye herhangi bir hareket egzersiz vs yapmadım kendi kendine döndü çok şükür
Belligiorno ginalinetti yaa maşallah çok sevindim. İnşallah bizim kız da sağlıkla ve kolayca gelir kucağımıza.
Adaklc6 Geçmiş olsun oblik duruş diyor ya siz hareketleri hissederken tek bir tarafa baskı hissediyormusunuz mesela suan benim sol kemiğime doğru baskı oluyor 38+6 haftadayım yan duruyor dedigi acaba bu mu
ginalinetti Adaklc6 çok geç gördüm mesajı.. ben baskı vs hissetmiyordum ama bebeğimin tekmelerini hep sağ üst tarafımda hissediyordum. Zaten duruşu da o şekildeymiş başı sol alt tarafımda ayakları da sağ üste denk geliyormuş.