Zulema yarensl bende gebeliğinde kedi besledim ama kedilerin özellikle diskilarindan bulasan hastalık vardı tam hatırlamıyorum biz aşılarina çok dikkat ettik kumunu eldiven ve maskeyle temizledim . Çok şükür bir sıkıntı olmadı . Ama çok tuy döktüğü için ve bebeğimin yanından ayrılmadığı için biz kv vermek zorunda kaldık . Çünkü bebeğimin ağzında elinde sürekli kıl oluyordu .
retra Buse4161 bebek eşyaları geldikçe kokluyo hepsini geçen ana kucaginin içine yatmış 😂 kaldirmadim artık takıldı biraz orda
Htclk yarensl merhaba 2 tane kedim var gayette mutluyum onlarla kii psikolojimi çok etkiliyolar iyikii varlar aşıları tam olduğu sürece hiçbir sorun olmaz merak etmeyin birde dışarı teması yoksa korkmayın ben kumuna ellemiyorum eşim temizliyo başka da sorun edecek hiçbirşey yok
BegmKrts yarensl 6 kedim var 35 haftalık gebeyim 6 sı ile birlikte uyuyorum ağzını yuzunu her yerlerini öpüyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım insanların her dediğine aldırış etmeyin lütfen kulaktan dolma bilgiler ile geliyorlar kedilerimin kıllarınıda yuttuğum oldu hic birşeyim yok oh şifa olsun annelerine diyorum 😄
retra Buse4161 hem de ne bebek, eşimi balkonda bekler arabanın sesini duyduğu gibi kapıda bağırmaya başlar miv miv 😂
2cocuk2kopek yarensl kedinin iç dış parazit karma ve kuduz aşılarını düzenli yaptırıyorsanız . Kumunu hemen temizliyorsanız bir sorun olmaz
patili_kiz90 Rahmetli babam annem severdi kedileri. Çocukluğumdan beri sokak kedileriyle büyümüş biriyim. Şimdide 2 kedim var ve onlarda sokaktan sahiplendiğim kediler. Asla vermem atamam. Benim gibi bebeğimde kedilerle büyüyecek diye o kadar mutluyum ki 🌸