@QueenM77 herkesin Dogum hikayesini dinlemeyin size tavsiyem. Bazıları iyi ve olumlu şeyler söylerken bazıları yaşadığı kötü deneyimleri veya kendince hissettiklerini söylüyor bu da sizi etkileyebilir normal olarak. Sezeryan olcaksanız eger size şunu söyliyim ki bende cok korkuyordum ilk doğumumda ve belden uyusturmalı oldum. Özellikle bu alttan elle muayne olayı ve sonda takılırken ki acı durumu beni korkutuyordu. Ama hiçte korkulacak gibi değilmiş. Doktor vajinal olarak eldiven giyip parmağıyla temizledi inanın o sekilde olması rahatlattı cünkü tıkanan pis kanı aldı ve karnıma bastırdı o sekilde idrarımı yapabildim zaten belden altı uyuşuktu hissetmedim bile. Sizde endişe etmeyin belki sizde gerek bile kalmaz herkese yapılan bir işlem değildir belkide bana yapıldı ilk doğumum da ama bunda yapılmayacak belkide yani bilemiyorum ama endişe edicek bir durum yok bunu bilmenizi isterim. Stres yapıp bebeğinizi de kendinizde yıpratmayın son zamanlarınızın tadını çıkarın naçizane tavsiyem. Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah, kolaylıklarla dolu acısız ağrısız gecen bir doğum dilerim🙏🏻☺️