Kızlar ıkı kızım var biri 5 biri 35 gunluk ve boğazlarım kulaklarım cok fena 4 gundur daha kötü oldum yemek su hıcbır sekılde boğazımdan gıtmıyor suyu bıle yutamaz oldum tükürüğümü bıle yutamıyorum dr gittim tuzlu suyla gargara vs yap dedı ama nafile gün gectıkce daha kötü oldum kolum bıle kalkmaz oldu kafamın ıcınde bır agırlık var sanki gozlerımı bıle oynatamaz oldum ve cocuklarım perişan oluyor ben böyle oldukça boğazlarım sararmış iltihap oluşmuş bugun sabah 5 de hastaneye gittim artık antibiyotik yazacaklardı yenı doğum yaptıgımı bebek emzirdiğimi söyleyınce geri cekıldıler bende bırşey yapamadım yolda ablam aradı ne yaptın ne dedıler dıye emzırdıgım ıcın vermedı dedım kendısının de 3 cocugu var sonuncusunu 3.5 ay once doğurdu ve 1 aylıkken oda aynı durumdan dolayı 2 kere antibiyotik kullandı dr ona göre vermıs ve sadece etkı olarak bebekte hafif ishal yapacagını söylemıs.. ben 2 kere kullandım bence sen baska hastaneye bıdaha git dedı baska hastaneye gittim oda aynı sekılde emzırdıgımı duyunca geri cekıldı ama dayanamıyorum artık mahvoldum boğazlarım yırtılıyor ablama antibiyotik yazan mahalle doktoru hemen evımın yanında olan bızımde mahalle doktorumuz yarın oraya gıdecegım hastane zaten bıde kendı ev doktoruna git dedı . Sorum şu aranızda emzirirken antibiyotik kullanan varmı varsa ne oldu ne yaptınız