Bkt1052 anneoluyorum1212 ahh içebilsem suyu hiç içemiyorum bulantılarım da başladı öyle zorluyor ki beni su içmek
anneoluyorum1212 Bkt1052 bende içememiştim ilk 3 ay hatta hiçbir şey yiyemedim 5-6 kilo verdim. Rabbim ilaç kullanan her annenin yardımcısı olsun bebeğini korusun inşallah 🤲🏻
Bkt1052 Bebeek_12 en düşük en etkin doz diyerek başladık bakalım ama bu gidişle 20 yi görürüm bende çünkü ruh halim iyi değil
Bebeek_12 elif077 ben hamile oldugumu öğrenmeden 1 hafta önce başlamıştım prozac nervium ve desyrel hamile oldugumu öğrenince desyrel ve nerviumu bıraktırdı prozac kullandım fakat prozac yetersiz kalınca paxera 20 mg ve pasiflora şurup kullanıyorum
elif077 anneoluyorum1212 ben lustral 50 mg kullaniyorum 7.haftamdayim hic birakmadim cunki birakinca kotu oluyorum
anneoluyorum1212 elif077 ben daha 2 gün önce gittim doktora 3-4 aydır sabrediyorum 22.haftamdayım. Doktor beni korkuttu bebeğe geçer vs falan başlayamadım hala korkudan başka bir doktrona danaşıacağım ama istediğim için selectra 50 verdi
mayaden Bebeek_12 benim doktorumda stresin bebeğe çok daha fazla zarar vereceğini ilaçlarla ilgili yapılan araştırmalarda ilacın bebeğe zarar verdiğine dair bulgulara rastlanmadığını söyledi ama işte anne yüreği bi tarafı tabi şüphe duyuyor ama yaşamayan bilmez bu durumu 🥲🌸
Bebeek_12 mayaden tabikide öyle insan illaki kaygı duyuyo ama o anki ruh hali zaten çok kötü oluyo insanın biz iyi olucaz ki bebişlerimizde iyi olsun🤲🏻🤲🏻 dediğiniz gibi yaşamayan anlamaz Rabbim kimseye yasatmasın
mayaden Bebeek_12 paxerayı onayladı mı doktorunuz bende 20 mg kullanıyordum yavaş yavaş azaltıp sonra bırak dedi ama henüz devamı için bir yol haritası çizmedik
Zumruduanka160 Bebeek_12 Paxera veren doktora asla güvenmezdim kategorisi d . Bebeklerde kalp deliği yapabilir uyarısı var
mayaden Bkt1052 Bkt1052 bu araca bende paxera 20 kullanıyordum benim doktorumda yavaş yavaş azalt sonra bırak dedi sonrası için henüz bir yol çizmedik , bırakma süreci de çok sancılı 🥹
Bebeek_12 mayaden kadın doğum doktoruna söyledim psikıyatrı hangi ilacı verdıyse kullan dedi. Psikiyatrıma hamile oldugumu söyleyince ve sadece prozacta yetersız kalınca kendısı 20 mg paxera verdi. Evet öncedende kullandım ben ama o zaman bırakırken yardımcı ilaçla bırakmıştım doktorum yine söyledi paxerayı bırakırken bıraz zorluk oluyomuş. Siz ne zamandır kullanıyosunuz paxerayı ve ne kadarlık hamilesiniz
mayaden Bebeek_12 kesinlikle öyle anne iyiyse bebek iyi anne mutluysa bebek mutlu , fiziksel bir hastalık kadar yorucu ve yıpratıcı Allah yardımcımız olsun 🥰🌸
Bebeek_12 mayaden fiziksel hastalıktan çok daha yorucu tabi bu benim düşüncem belin sırtın başın ağırsa bi ağrı kesici içersin geçer bu öyle bişey değil. Amin🤲🏻🌸
mayaden Bebeek_12 teşekkür ederim ben yaklaşık 1 senedir kullanıyordum okb ve kaygı bozukluğu sebebiyle kızım 2 yaşında emzirirdiğim için paxera vermişti , 8 haftalık hamileyim
mayaden Bebeek_12 aslında etki olarak vücudumdan arınmış hissediyorum , o anlamsız baş dönmeleri gece uykuya dalarken özellikle halisülasyon kabus gibi durumlar çok azaldı , ama dediğim gibi henüz yeni bir tedavi planına başlamadık