anneoluyorum1212 Birannelikmeselesi ay gerçekten mi üzüldüm senin adına benim de öyle çok korkunca kalbim çıkacak gibi oluyor ama bayılma yaşamadım hiç 🥹 evet kullanabilir ilaçları veriyorlar bana da onu verdi ama yine de korkuttu beni aldım kenarda duruyor ilaç 🥹 şu an kaç haftalıksın az kalmıştır inşallah
Bebeek_12 anneoluyorum1212 selectra kaç mg ? Sen bence için rahat etmediği için başka bir doktora daha çık
anneoluyorum1212 Bebeek_12 50 mg yazmış. Öyle yapyım dimi başka bir psikiyatri doktoruna daha danışayım.
anneoluyorum1212 hamilegunlugum5 terapiyi de deneyeceğim kadın doğum doktoru güvenilir dedi ilaç için. Keşke terapiyle falan geçse hiç içmesek. Çaresiz kalmak o kadar kötü ki
Bebeek_12 anneoluyorum1212 çünkü şuan içsende hep bi korku olucak içinde en güzeli başka bir doktora daha danışmak
anneoluyorum1212 Bebeek_12 haklısın canım 🌸çarşamba günü detaylı ultrasonum var hemde tahlil sonuçlarım çıkacaktı gidip sorarım.
zeynepcee1 Ben de bugün lustrali 100 mg çıkardım.. 50 yeterli gelmiyordu stresten yemek yiyemiyorum zayıfladım 28 haftalık hamileyim
anneoluyorum1212 zeynepcee1 çok geçmiş olsun Rabbim bebeğinle güzel günler göstersin🥹 bazen kullanmak doz yükseltmek zorunda kalıyoruz sizi çok çok iyi anlıyorum asla yalnız değilsiniz
Tuba5555 zeynepcee1 bende 150 mg kullanıyorum Selectra ama hala aynıyım stres devam ediyo size iyi geldimi
zeynepcee1 anneoluyorum1212 kesinlikle öyle ben de istemezdim ama yemek yiyemiyorum stresliyim hep rahim ağzı kısalığım olduğu için hep evdeyim başka çarem yoktu
Bmoms anneoluyorum1212 ameliyat dahi oluyor artık gebeler güvenle öyle dusunmek öazım. gebeyiz diye ölecek değiliz ben mesela kendim kalp ilaclari kullanıyorum🥹 umarım sifa bulursunuz, saglikla kavusun yavrunuza🐣
anneoluyorum1212 Bmoms yani bence de öyle 🥹teşekkür ederim Rabbim size de şifa versin sağlıkla kucaklarımıza alalım 🌸
zeynepcee1 Bebeek_12 acilde doktora sordum ve tabi etkilerinden bahsetti ama kar zarar bakalım dedi kullan dedi