anneoluyorum1212 Bebeek_12 çok güzel geçsin detaylınız da inşallah 🌸 benim bebeğim de iyi dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür ☺️
anneoluyorum1212 Zenoqq çok şükür çok sevindim. Benim de bebeğim iyi hamd olsun ömür boyu bir sıkıntı çıkmaz inşallah🤲🏻 selectra mı lustrala mı geçtin?
Zenoqq anneoluyorum1212 benim durumum duygudurum bozukluğu olduğu için su an ledason, lamictal, ketya ve cedrina kullanıyorum
Bkt1052 Bebeek_12 ya çok heyecanlı . Bizleri de haberdar et olur mu ☺️ inşallah çok güzel çıkar sonucunuz Benim daha 1 ay var detaylıya😕
Bebeek_12 Bkt1052 evet canım çok heyecenlıyım 1 ay olcak gitmeyeli insan görücek diye çok heyecanlanıyo. Amin canım yazarım tabi. Zaman geçiyo insan anlamıyo ya. Senin kaç haftalık şuan
Bkt1052 Bebeek_12 oy maşallah, canım doktorun ne zaman bırakacağına dair birşey söyledi mi Paxerayı doğumdan önce
Bebeek_12 Bkt1052 benim doğum Allahın izniyle ocak 17 gözüküyo ama benim sezeryan olacagı için daha erken olur. Kasım sonunda çağırdı doktorum muhtemelen o zaman bıraktırıcak. Sana bişey dedi mi?
Bkt1052 Bebeek_12 yok canım birşey söylemedi. Ama duymuşsundur mutlaka hamileliğin son zamanlarda Ssrı kullananların bebeklerinde Pulmoner hipertansiyon riskinde ufak bir artış oluyormuş. Şuan bunu araştırıyorum korkuyorum açıkçası