Bkt1052 anneoluyorum1212 canım Paxerayı alabiliyorum eczanelerden reçete olmadan direk istediğimde veriyorlar
Bkt1052 anneoluyorum1212 amin inşallah canım benim hepimize şifa olsun sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi
Bkt1052 Bebeek_12 bende foruma size yazmak için girecektim nasılsınız diye ☺️ çok şükür önce 25 sonra 30 a çıktım daha iyiyim . Sen nasılsın canım
anneoluyorum1212 Bebeek_12 düşük doz ya o yüzden herhalde. Geçen dozu artırmak istedim böyle kal dedi artırmadı 🥺
Bebeek_12 anneoluyorum1212 arttırmadıysa vardır bir bildiği illaki canım. Allahın izni ile çokk daha iyi ol🤲🏻🤲🏻
Bebeek_12 Bkt1052 yaa çok sagol canım iyiyim bende çok şükür🤲🏻🌸30mg ne zaman başladın? Bebişin nasıl?
Bkt1052 Bebeek_12 yook nerde 😂 ama buna şükür diyorum en azından yiyip içebiliyorum , birde diş ağrım var ki sorma hamilelikte daha çok artar derlerdi öyle oldu
Bebeek_12 Bkt1052 en kısa zamanda toparlanırsın tamamen Allahın izni ile. Evet bende duymuştum hamilelikte oluyo diye çok geçmiş olsun
Tuba5555 Bebeek_12 ben 100 mg kullandığım halde bunalım halim bir türlü geçmek bilmedi sanırım hamilelikten dolayı ilaçlar hafif
Tuba5555 Bebeek_12 Selectra ama iç sıkıntısı mutsuzluk beni mahvetti sanki hersey kötü olcak beynimde pozitif bişe yok
Bebeek_12 Tuba5555 ne zamandır kullanıyosun ve doktoruna söyledin mi iyi gelmediğini? Yaa iç sıkıntısı çokk ama çook zor insan bi yere sığamıyo Rabbim şifa versin. Yemek yiyebiliyo musun günlük işlerini yapabiliyo musun?