UraSsmom MadameTussauds Ben ilk gittiğimde kese göründü bebek görünmedi alttan bakalım dedi istemedim 1 hafta sonra göründü bu ısrar ne anlamadım sizin doktorda 🤷🏻♀️
MadameTussauds UraSsmom Manyaklar da ondan hele bir doktora gitmistim kendi doktorum izindeydi yine alttan bakmak istedi ben istemedim ee nasil girdiyse öylede cikacak bu bebek dedi ne alakaysa bende iyiki söylediginiz ben bilmiyordum dedim bozuldu sjjssj 😂
MadameTussauds ppmerlina Ben dogurun büyütün ben daha hamilelikle sürünüyor olurum viiyyy vallaha telledimmm 😂😂
ppmerlina MadameTussauds yeni yıla bebelerimizle gircez kız galiba 🥹🥹 senin tahmini doğum ne zaman gözüküyor
MadameTussauds ppmerlina Allahin izniyle öyle olacak gibi insallah 🥰 Valla normal dogum olsaydi 29 aralik diyordu doktor ama büyük ihtimaö sezaryen olacagi icin 18-19 aralikta alirlar bence senin
ppmerlina MadameTussauds telefonda uygulamada 8 aralık gözüküyor aşko benim de tabi normal mi olur sezeryan mi Allah bilir 🤣🤲🏼
MadameTussauds ppmerlina Hayirlisi bacimm 🥰 Bak görüyorsun demi cogu yasadigimi durumu garip bulmus sjsjsj 😂😂
MadameTussauds @“Eflalinda”#p37105921 Bana da garip geliyor iste bakalim bugün gidicem yine ne olacak olmadi sorucam bu israr nedendir diye