Nesli006 Angel23 benim suyumda bianda geldi hiç sancı vs yoktu. Doktora gidin tehlikeli bı durum sanciyi beklemyin bence. Doktrlresu vs gelince hemn gekin diolr
Sezgin Angel23 suyum geldiğinde hiç sancım yoktu. Yaklaşık 1 ya da 2 saat sonra sancım başladım ve toplamda 18,5 saat sancıdan sonra doğurmuştum. Doğumunuz başlamış rabbim tez zamanda kavuştursun🙏
Ggxx Angel23 benim yengemin de suyu gelip hiç sancısı olmamıştı ama o sezeryan olacaktı zaten. Kimi doktorlar hemen gelin diyorlar kimi doktorlar biraz evde sancınızı karşılayın diyorlar. Doktorunuza danışmanız mümkün mü ?
[silindi] Angel23 suyum bi anda gelmedi azalarak bitti artık sınırda olduğu gün yatışım verildi bebeği riske atmamak için böyle şeyleri önce doktorunuza sorun gidebiliyorsanız gidin
Angel23 Sezgin Allah razı.olsun suni verecekler galiba sancılarım düzenli değil bende hissetmyrm ama suyum yarisi gelmiş
Ebrcmal Bende 1. Dogumumda su gelisinden 2 saat sonra falan hastaneye gitmiştim sancı yoktu 1 cm açıklık suni verdiler sabah 11 de hastaneye girip akşam 9 da doğurmuştum
Emiisko Angel23 hic bilmiyorum canim ya belkide ben mi hisetmiyodum dogum aninda o 15 dk lik surecte az bi sancim oldu ama oyle ayil bayil degildi insallah seninde oyle kolay dogmun olur
Angel23 Ggxx evet gelin dedi biz geldik.3 4 gibi hâlâ burdayiz sızıntı şeklinde suyum geliyor sancım hissediyorm ama arası baya mesefali siklasmadi inşallah.sabaha kadar doğum olur