fafatara Betbet34 5. Gün embriyosu 5. Gün çok silik bir şekilde öğrendim. Benim bir arkadasım bana hamile olduğunu söylemişti. Bende üzülüp ağlamıştım, sonra bir test yapayım diye içimden geçirdim ve çıkmıştı ama dediğim gibi çok silikti. Gün gün yine silikti yalnızca 12. Gün kan testi günü sabahında belirgin çıkmıştı. Stres yapmayın, olur Allah’ın izniyle, inşallah pozitif alırsınız🤲🏼💖
Betbet34 Asill01 ilk transferimde 8. Gün pozitif çıkmıştı benimde şimdi 2. Transferim bu 4. Gündeyim test yaptım bişey çıkmadı çok erken biliyorum ama meraktan işte 🤔
Asill01 Betbet34 tabiki cok erken 4.gün bnm 3.gün embriyosuydu asırı silik çıkmıştı kanda 23.8cıktı 12.güne kadar yawaş artış oldu sonra yükselmeye başladı senin baya erken canm
Betbet34 fafatara amin canım inşallah 2 kez düşük yaşadım biraz karmaşık duygular içindeyim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın nasip etsin inşallah 🤲🏻🩷
fafatara Betbet34 evet bende 4 düşük yaşadım, ameliyatlar, kürtajlar, erken doğum riski derken çok şükür 37. Haftaya geldim. Dilerim ki Rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin, sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza alalım🤲🏼
Asill01 Betbet34 zaten ilk 3 gün tutunma süresi sonraki günler bölünme süresi 4.gün baya erken yani stres yapma canm stres zararlı biliorsn
Betbet34 fafatara amin canım sende sağlıcakla alırsın bebişini inşallah kucağına sana hayırlı bir evlat olsun 🩷 çok zor süreçler düşük zaten çok üzüyor bide ben evde kendim düşürdüm üstüne parça kalmış bir ay sonra kürtaj oldum falan yıprandım yani yine hamdolsun her şeyde bir hayır aramak lazım nasip kısmet bakalım Allaha teslim ettim teslim oldum 🤲🏻
fafatara Betbet34 evet bende öyle yaptım, ne gelirse sendendir dedim, Allah’a teslim oldum. Elimden geleni yaptım dedim. Allah büyüktür, ol der olur🤲🏼🤲🏼
Kukoss Ben 7 de yaptim idrar rengi ve kokusunda degisiklik olunca ama 6 da cikardi eminim sikintilarim baslamisti cunku coktan :)