Zeyneps Kızlar 39+3 günlük olduk. Kendimi inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum sabahları zor uyanıyorum bütün gün bıraksanız aksama kadar yatarım. Son haftada böyle olması normal mi acaba. Henüz bir doğum belirtimiz de yok bekliyoruz oyle bakalim.
Imasleeper Zeyneps 36 da aynısıyım ama koyvermemek lazım canım ilk hamileliğimde de böyleydim ve çook yattık doğurunca da yatmak istedim gerçekten vitamin değerlerim felan acayip düşmüştü yürümeye halim yoktu evden bakkala kadar bile ona dikkat et yoksa niloyanın tosbası gibi oluyoruz 😂😂
aslanmommy Zeyneps bende öyleyim 38 haftadayim ama bir yorgunluk ağırlık halsizlik heryerim ağrıyor yataktan kalkinca zor yuruyorum dayak yemiş gibiyim resmen
Zeyneps Imasleeper ayyy son günler hiç geçmiyor magnezyum falan kullanıyordum ama yeni bitti nasıl olsa doğum yaklaştı diyede bir daha almadım.
Zeyneps aslanmommy al benden de o kadar havaların da etkisi var sanırım. Sağlıkla kucağımıza alalim biran önce insAllah
Gzm122 Zeyneps magnezyum 36. Hafta itibariyle kullanılması önerilmiyor zaten iyi yapmışsınız bırakarak. Önerilmeme sebebi sancılara engel olması